Najgłupszą rzeczą w koszykówce, jest jaranie się dunkami XD Zaj3banie trójki z 10m przy obstawie 2 obrońców to jest coś, a nie wyminięcie obrońcy i zaj3banie piłką w kosz, aż ci prawie ręka z barku wylatuje XD To tak jakby jarać się, że piłce nożnej ktoś sam na sam z bramkarzem z całej siły wpakował piłkę, aż prawie wyrwał siatkę w bramce XD
@kezioezio: no no, bo ludzie jarają się dunkami w kontrze na pusty kosz
Zaj3banie trójki z 10m przy obstawie 2 obrońców
A dunków nad dwoma obrońcami w powietrzu to nie uświadczysz, nie ma, nie było. O Carterze w Sydney który literalnie przeskoczył typa o pół głowy wyższego w trakcie meczu też nie było.
@kezioezio: typie, 2 lata temu obejrzałeś pierwszy mecz NBA, więc z dużą pewnością strzelam że twoje zdanie o najgłupszej rzeczy w koszykówce jest obarczone pewnym błędem poznawczym.
@kezioezio: pff... tylko gra na piwocie w low poście to prawdziwy miód; trenować rzut to każdy głupi potrafi, tyłem do kosza trzeba mieć jeszcze ruchy ( ͡°͜ʖ͡°)
@kezioezio: ci którzy się jarają dunkami na fast-breaku faktycznie nie wiem czemu. Ale takie agresywnie wsadzanie piłki na kilku aktywnie broniących gościach to jest najtrudniejsze co dunker może zrobić w grze.
No i jeszcze ludzie się jarają skomplikowaniem dunków ale to nie w nba, bo scena dunkowa jest gdzie indziej.
jarają skomplikowaniem dunków ale to nie w nba, bo scena dunkowa jest gdzie indziej
@iAmTS: ale to wtedy najgłupszą rzeczą w łyżwiarstwie, jest jaranie się poczwórnym tulupem (czy toe loopem, czy czymś tam, nie znam się, ale się wypowiem) XD
@cult_of_luna: nie rozumiem. Najlepsze dunki skillowo/trickowo/flashy są w dunk contestach poza nba. Najlepsze dunki na obrońcach w NBA i to jest trudne generalnie, jak ci ktoś aktywnie przeszkadza.
ajlepsze dunki skillowo/trickowo/flashy są w dunk contestach poza nba
@iAmTS: no o to mi chodziło :D w sensie że wiadomo że najlepsze dunki będą w zawodach w których ocenia się jakość dunku (czyli że najlepsze skoki będą k---a w łyżwiarstwie sportowym a nie w hokeju gdzie się zabijają na lodzie), a nie w meczu gdzie jest jakakolwiek walka.
#nba #koszykowka
A dunków nad dwoma obrońcami w powietrzu to nie uświadczysz, nie ma, nie było. O Carterze w Sydney który literalnie przeskoczył typa o pół głowy wyższego w trakcie meczu też nie było.
źródło: comment_1641833027J2BPeOPi0cZUwFExS20X7m.jpg
PobierzInnymi słowy, c---a wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jeszcze ludzie się jarają skomplikowaniem dunków ale to nie w nba, bo scena dunkowa jest gdzie indziej.
@iAmTS: ale to wtedy najgłupszą rzeczą w łyżwiarstwie, jest jaranie się poczwórnym tulupem (czy toe loopem, czy czymś tam, nie znam się, ale się wypowiem) XD
Dunki na fastbreakach to pedalstwo xD
@iAmTS: no o to mi chodziło :D w sensie że wiadomo że najlepsze dunki będą w zawodach w których ocenia się jakość dunku (czyli że najlepsze skoki będą k---a w łyżwiarstwie sportowym a nie w hokeju gdzie się zabijają na lodzie), a nie w meczu gdzie jest jakakolwiek walka.