Aktywne Wpisy

WielkiNos +761
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

Czy facetom podoba się taki krój spodni u kobiet? Czy jednak wolą klasyczne "rurki"?
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska

źródło: Screenshot_20250127-073019~2
Pobierz
@kociooka: dlatego mam duzo par dzieki opisowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kociooka: Lubie takie podejście. Facet ma nie truć d--y babkom, które nie sygnalizują wyraźnie, że są nim zainteresowane, szczególnie że flirt w wykonaniu grubego to molestowanie, ale jednocześnie domyślić się i zagadać.
@Vonbrabant: skąd masz w głowie takie przekonanie?!?!
@kociooka: ale ja o tym wiem, tylko że
@kociooka: często mam takie same przemyślenia, gdy otaczam się mężczyznami, nie będącymi przysłowiowymi czadami
@kociooka: Nope. Jak jest się naprawdę nieatrakcyjnym to Tinder i rzeczywistość to to samo.
@kociooka: I dokładnie oto w tym chodzi. Problem polega na tym, że mało kto, mając skończone studia, i mając prace ma znajomych, z którymi może uczestniczyć w takich przedsięwzięciach.
Osobiście nigdy nie miałem problemu z zawieraniem
źródło: ba6d50fa2009253179e783f2a481cea0c8b07e4bc0b3896acf79d6731a41dfb4
PobierzMasz urojenia, że każdy facet chce z tobą kopulować, częste u różowych
@kociooka: I see what you did there. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- wspólnoty chrześcijańskie - zanim to wyśmiejecie, to wiedzcie, że nikt nie każe wam wierzyć, możecie to potraktować jako pretekst żeby poznać kogoś z wartościami i chcącego związku. A do tego
@kociooka: ja nigdy się nie uważałem za brzydkiego. Raczej za takiego średniaka z wyglądu. Na Tinderze miałem całe kilka par, z czego wyszła jedna randka :(