Aktywne Wpisy
stanley___ +90
dariusz_94 +3099
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
dostałam pełno wiadomości że lol, jak tak moge, że narty są dla babć i dziadków, że wtf i tylko decha
zgadzacie sie z tym że narty w wieku 20 pare to wiocha? xD
#snowboard #narty #zima #lol
@mlody_czyzyk23: bo na wykopie 30+( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mlody_czyzyk23: w wieku 30 lat jeździłem na sankach.
I ¯\_(ツ)_/¯
Przejmować się ludźmi ...
generalnie skoro to dalsi znajomi to olej. Narty a nic co lubisz nie jest wiocha i nie daj sobie tego
@mlody_czyzyk23: tylko wioskowi znawcy tak powiedzą
1. Ładne zdjęcie, fajna zajawa, fajna dziewczyna.
2. A napiszę, żeby zagaić rozmowę. Może akurat wyjdzie z tego to, ze pojedziemy razem na jakąś górkę
3. Najlepiej wykorzystać ta odwieczna wojnę między narciarzami i snowboardzistami, będą heheszki
4. Napisałem
Mój 18 letni bratanek mówi, że deska jest dobra jak czekasz na emeryturę, bo zanim zjedziesz z góry, listonosz już czeka z pierwszym odcinkiem. Jak ma być szybko to tylko narty.