Chce kupić g-shocka do jakichś 400 zł. Po pierwsze gdzie kupić żeby nie nadziać się na podróbkę? Bo mam wrażanie, że tych na allegro jest pełno. Czy w tej cenie znajdę coś fajnego? Co sądzicie o tej ofercie i zegarku? Cena dosyć dobra się wydaję jednak ciekawe czy to nie podróbka:
@Student: crazytime, kaktus24, timetrend (grupa zibi) - oficjalny dystrybutor Pl ale ma d------e ceny, zalando (ale gwarancja 2 lata z tego co pamiętam), happytime - legitne sklepy z głowy. A co do zegarka - zależy czego szukasz. Ja bym polecał coś z solarem. W ogóle nie martwisz się baterią. Chyba, że zależy Ci na jakimś konkretnym wyglądzie.
@Student: Sam posiadam i polecam, nie martwisz się baterią, synchronizacja czasu, tryb oszczędzania energii. Teraz wyszły nowe wersje ze zmienionym modułem (pozwala ustawić tryb wyświetlania daty z RRRR-MM-DD na DD-MM-RRRR) + zmieniony tryb podświetlania z zielonego na niebieskobiałą diodę (dodatkowo zmienione opisy na szkiełku). Łatwo je rozpoznać po końcówce z G-SHOCK GW-M5610 na Casio G-Shock GW-M5610U
Fajna opcja z Solar Tough + Radio Controlled. Polecam!
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Chce kupić g-shocka do jakichś 400 zł. Po pierwsze gdzie kupić żeby nie nadziać się na podróbkę? Bo mam wrażanie, że tych na allegro jest pełno. Czy w tej cenie znajdę coś fajnego? Co sądzicie o tej ofercie i zegarku? Cena dosyć dobra się wydaję jednak ciekawe czy to nie podróbka:
https://allegro.pl/oferta/zegarek-meski-casio-g-shock-ga-100-1a2er-czarny-7018312990
albo ten:
https://allegro.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-ga-100-1a4er-20bar-hologram-6287335727
Co polecacie?
#kiciochpyta #casio #zegarki #zegarkiboners
Komentarz usunięty przez autora
A co do zegarka - zależy czego szukasz. Ja bym polecał coś z solarem. W ogóle nie martwisz się baterią. Chyba, że zależy Ci na jakimś konkretnym wyglądzie.
Teraz wyszły nowe wersje ze zmienionym modułem (pozwala ustawić tryb wyświetlania daty z RRRR-MM-DD na DD-MM-RRRR) + zmieniony tryb podświetlania z zielonego na niebieskobiałą diodę (dodatkowo zmienione opisy na szkiełku).
Łatwo je rozpoznać po końcówce z G-SHOCK GW-M5610 na Casio G-Shock GW-M5610U
Fajna opcja z Solar Tough + Radio Controlled. Polecam!
CASIO G-SHOCK GW-M5610.
P.S. te zegarki które wymieniłeś mają kiepskie podświetlenie.