Aktywne Wpisy
Graner +122
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Killer213 +3
Ehh wykopki dalej nie rozumieją że to jest wojna USA żeby osłabić rosję rękoma Ukrainy. Putin i tak ma w dupie życie rosjan. Tylko #!$%@? Mnie to że popieracie ta wojnę. Tam Giną nie winni cywile. To nie jest gra tylko strzelasz i giniesz i nie ma respawn'u. Jesteście tylko mądrzy na forum ale jak przyszło iść na szkolenie to płakaliście. Ruskich trzeba #!$%@?ć na każdym kroku wystarczy prześledzić historię ile milionów
Jeden to renomowanej ponoć firmy Kettler link do Allegro
Drugi znacznie tańszy, nieznanego nam producenta. klik do oferty
Nie znam się zupełnie i nie mam pojęcia czy warto płacić większą sumę lub czy ten tańszy nie okaże się złomem. Wszystkie wskazówki mile widziane. Foto dla uwagi.
Dzięki.
#pytanie #silownia #cwiczzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
absolutnie nie polecam. kupiłem później hertza xr 660 i nie ma nawet porównania - tańszy, a bije na głowę