Aktywne Wpisy
xena_x +7
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.4% (126)
- Nie 75.6% (390)
I by było takie wielkie pole włosów i by się to czesało grabiami.
A dredy by się kręciło przy pomocy kombajnu bizon.
No i można to zrobić ekologicznie - zamiast podlewać szamponem, można podlewać piwem - piwo jest dobre dla włosów (Fun fact).
@Kotouak: ja tu nie będę Konfowego #!$%@? bronić ale od dawna zauważyłem i mówię, jakim kuriozum i paradoksem jest, że owoc dojrzałego kapitalizmu, jakim są korporacje, bardzo przypomina w sposobach działania i poziomach absurdu apart urzędniczy w pańswie socjalistycznym.
Również, komunizm w praktyce to był tak naprawdę feudalizm partyjny. Znaczy niby miało być po równo, a dla każdego było gówno - poza partyjną wierchuszką.
Obecnie świat zbiega
To teraz ja pobawię się w "adwokata diabła" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem Ci, że paradoksalnie, pomimo tego, że korporacjonizm prognozowany był już 10-15 lat temu i straszono uciskiem ze strony korporacji, tak teraz mnie ten stan rzeczy ani trochę nie przeraża, czy coś.
Owszem, wad się trochę znajdzie, jednak mimo wszystko, ja tutaj totalitarnego feudalizmu nie widzę. XD
Tak na codzien, ja widzę w korporacjonizmie
Najlepszy i tak jest Zandberg proponujacy zduszenie wszystkich prywatnych firm niemilosiernymi podatkami xD a potem mowiacy ze to wcale nie jest komunizm, bo przeciez ogromne podatki skupiajace znakomita wiekszosc kapitalu w rekach panstwa to wcale nie jest element gospodarki centralnie planowanej. No #!$%@? nic a nic. Raczki ma czyste chlopak. To nie jest prawdziwy komunizm.
@Dark_ness: Lewica: wszędzie faszys( ͡° ͜ʖ ͡°)
@grayjedi: Masz rację. Lewica to jeden wielki mem( ͡° ͜ʖ ͡°)