Wpis z mikrobloga

Hej Mieli z #wordpress od klienta dostałem dostęp tylko do panelu admina. Nie mam ani do bazy ani do FTP. Da się przenieś cała kopie z localhostu? Zwykle robiłem to duplikatorem. Jest jakoś plugin ?
  • 3
@macjan_666: ale w którą stronę? Jak chcesz pobrać WP klienta i postawić gdzieś u siebie to właśnie duplicatorem.

A jak musisz podmienić klientowi stronę na nową i masz dostęp tylko do admina wp, to nie wiem, może jest jakiś plugin ale wydaje mi się to problematyczne i na Twoim miejscu bym pocisnął tego klienta żeby jednak Ci dał te dostępy żeby to zrobić po ludzku.
@Kien muszę "wyraz nową wersję" którą mam na localu. Też wydaje mi się że bez FTP będzie ciężko. Ale może jest jakiś magiczny plugin który da radę. Zwykle robię to duplikatorem
@macjan_666: Jest All in One Wp Migration. On przenosi całość - na obu WP instalujesz i robisz eksport tego co chcesz przenieść a potem na docelowym WP import.
Tylko ma jakieś ograniczenia wielkości pliku. Jak braknie Ci trochę to możesz robić na kilka razy, najpierw media, potem wtyczki i motyw a na koniec baza danych.