Aktywne Wpisy
mirko_anonim +67
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
ulath +59
#wykopowerogale #wykop #zagadki #kodmichaua
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze żeby były jasno określone warunki kto dostaje, jakies top100 alboco, a nie kolejne szemrane typowanie.
Gubisz C. :P
Moje przekombinowane: Waleczne odgadywanie (w) św. Marcina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój typ to: Legendarne odgadywanie w św. Marcina
Nie ludziom bluzgającym na tych co coś dostali powinni wysłać albo ludziom z top100 chociaż w top100 są ludzie którzy nie ogarniają mikro.
Zgubiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)