Wpis z mikrobloga

@Farezowsky przecież ten gość to taki kiep że nie wiem jak można słuchać tych kwadratowych rymów i zachwycać się jakim to on kotem nie jest XDD marna przewozka, talentu za grosz i więcej szumu niz czegokolwiek a szczególnie muzyki, ja próbowałem serio tego słuchać ale to jest po prostu mierne, lepszy dla mnie jest nawet ku*wa Lech Roch Pawlak chyba XD
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Rozumiem że muzyka może się podobać, ale argumentować coś o wykreowanym wizerunku to jest już strzał w kolano, bo często twórczość POWIĄZANA JEST z wizerunkiem i często na WIZERUNKU opierają swoją twórczość, więc akurat myślę że nie raz takie zachowania, jak halo policja, potrafią jakiegoś artystę dyskredytować, a przynajmniej powinny.

6ix9ine kreował się na gangusa i wizerunkowo i muzycznie a finalnie okazał się zwykłym chujem do szczania i ok,
  • Odpowiedz
@GoodSniper: nie rozumiem co za fikołki tutaj dałeś, mam gdzieś czy jest prawdziwym gangsterem czy nie, na trackach może sobie mówić że jest drugim don corleone i mam to gdzieś, to tylko gra aktorska, tak samo nie mam pretensji do jakiegoś Ala Pacino, że nie jest prawdziwym gangsterem tylko takiego gra.
To samo mam z 69, też mam w dupie to że nie jest gangsterem, nie imponuje mi żadne bycie
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Mimo wszystko wolałbym żeby rap nie był grą aktorską i jak ktoś krzyczy że jebię wszystkich to potem nie s-------a w bagażniku.

Abstrahując od Sentino, niech sobie udają kogo chcą, kumam to, a Ty skumaj że nie wszystkim się to musi podobać, bo nie którzy jednak chcą się utożsamiać z tym czego słuchają, tak to widzę.
  • Odpowiedz