Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
rosomak94 +619
Nie wiem na co czeka rząd, skoro kolejne Państwa wprowadzają paszporty w----------y psich gówien.
Ja nie mówię, że to ma być przymus, OK w----------e psich gówien powinno być dobrowolne, ja się z tym zgadzam, natomiast powinno też wprowadzić się kary grzywny dla n----------------h psie gówna, oraz takie lokdałnowe obostrzenia, aby n-------------e psich gówien nie mogli nawet zrobić zwykłych zakupów.
Nie mam problemu z tym, że rząd kradnie na potęgę, przez ich rozdawnictwo mamy najwyższą inflację od lat. Mam pretensję o to, że nie chcą nałożyć obostrzeń w szczególności dla n----------------h psie gówna.
#koronawirus #covid19 #gownowpis dosłownie #heheszki