Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +284
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
borsuk123 +1888
1) #rozowepaski nie są monogamiczne, są po prostu bardziej wybredne, przez co stwarzają pozory wierności i monogamii, bo poszukiwanie odpowiedniego partnera trwa dłużej, ale wystarczy, że w jej życiu pojawi się ktoś lepszy w jej mniemaniu od obecnego partnera i natychmiast zmienia gałąź.
2) #rozowepaski najchętniej wszystkich facetów poniżej 7/10 wysłały by do komór gazowych, lub łagrów by faceci z przedziału 1-6/10 harowali na nie ich dzieci i ich chadów i oskarków w okropnym znoju.
#przegryw #takaprawda #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzie nie są monogamiczni.
Jakiś rodzaj monogamii jest możliwy, owszem. Ale nawet ludzie, którzy całe życie przeżyli tylko z jednym partnerem, wierni mu w 100% w wymiarze praktycznym, mają fantazje, czy #!$%@?ą się w innych osobach. Uważam, że nie da się być monogamicznym jeśli myśli i wyobraźnię uznamy za element ludzkiej natury.
@Jestembogaty:
Dla rozwoju społeczeństw i wzrostu gospodarczego - być może. Dla dobra jednostek z perspektywy ich życia już niekoniecznie.
@Blaszczykowski_Robert: Richard Dawkins w swojej książce samolubny gen twierdzi inaczej.
W takim razie nie zgadzam się z Dawkinsem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przetrwanie moich genów mnie np. w ogóle nie interesuje. Jedynym moim celem jest przedłużanie swojego życia i maksymalizacja szczęścia, a do osiągnięcia żadnej z tych rzeczy nie potrzebuję monogamii.
@CoJaToNieTY: Dlatego bo ci o gorszych genach jak nie dostaną dupy to się #!$%@? i nie będą robić na resztę :)