@KristofferGregorsson: Na czym grasz? Uwielbiam te gierki, ale na klawie to lipa, a na padzie dla mnie jest tak samo, albo ustawić tego nie umiem ( ͡°ʖ̯͡°)
@shael: na padzie Logitech F710. Wiadomo, nie jest to taki komfort jak na kierownicy, ale o niebo lepiej niż klawiatura, a że aktualnie nie mam budżetu na porządną kierownicę to musi mi to wystarczyć. Niedługo skończę też sobie przerabiać numpada pod ETS 2 i ATS więc będzie trochę fajniej się grało.
@KristofferGregorsson: Jak go przerobisz? Kierownicę jakąś tam mam, ale jedyny minus, to to, że ma o wiele za mało przycisków przez co i tak muszę większość na klawie sprawdzać. A i kąt obrotu ma mały
@shael: Przerobię w sensie ponaklejam na niego ikonki świateł, wycieraczek itp. i przypiszę przyciski żeby działało w grze. No właśnie ja chcę już konkretną kierownicę kupić i nie bawić się w jakieś słabsze, ale to pewnie będzie z koszt 1000 zł, więc odkładam to ciągle w czasie.
Kolejne osiągnięcie wpada, a wcześniejsze z ATS nabiłem ponad rok temu, także była dłuższa przerwa.
#gregorssontrucks
#kggaming
#ats #americantrucksimulator
Wiadomo, nie jest to taki komfort jak na kierownicy, ale o niebo lepiej niż klawiatura, a że aktualnie nie mam budżetu na porządną kierownicę to musi mi to wystarczyć. Niedługo skończę też sobie przerabiać numpada pod ETS 2 i ATS więc będzie trochę fajniej się grało.
Kierownicę jakąś tam mam, ale jedyny minus, to to, że ma o wiele za mało przycisków przez co i tak muszę większość na klawie sprawdzać. A i kąt obrotu ma mały
No właśnie ja chcę już konkretną kierownicę kupić i nie bawić się w jakieś słabsze, ale to pewnie będzie z koszt 1000 zł, więc odkładam to ciągle w czasie.
Mam w planach zrobienie czegoś takiego po swojemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)