Gdyby nie rozporządzenia nikt poza paroma schizofrenikami dawno by już tych kagańców nie nosił, ludzie bardziej już boją się 20 złotych mandatu niż tego śmiesznego wirusa. A covidianie dorabiają sobie ideologie do noszenia kagańców, a tak naprawdę noszą je tylko dlatego bo są zastraszonymi przegrywami które boją się że im cieć w biedrze czy moher w autobusie uwagę zwróci xD #koronawirus #bekazcovidian #bekazpodludzi #neuropa
@kurczok: Obrazek niby głupi, ale jak widać zrozumienie go i tak cię przerosło. To że noszenie szmaty na twarzy na świeżym powietrzu nie ma żadnego sensu było wiadomo od początku, pomimo to jeszcze do maja 2020 wszyscy covidianie grzecznie je nosili nawet na pustym chodniku. Skąd u nich taka nagła zmiana zdania?
@Tallahasee: nie było żadnej zmiany zdania xD To rząd miał idiotyczny pomysł z noszeniem maseczek na świeżym powietrzu (pomijam tutaj przypadek tłumu), nie zmienia to faktu, że maseczki w pomieszczeniach były i są potrzebne. A to, że idioci noszą je pod nosem to inna sprawa, dla mnie powinno się to kwalifikować do mandatu i tyle.
nie było żadnej zmiany zdania xD To rząd miał idiotyczny pomysł z noszeniem maseczek na świeżym powietrzu (pomijam tutaj przypadek tłumu)
No przecież właśnie o tym jest ten wpis xD Ludzie noszą maski tylko dlatego, że boją się że ktoś im uwagę zwróci, a część z nich dorabia sobie do tego ideologię że walczą z morderczym wirusem. Zapewniam cię, że gdyby zniesiono obowiązek masek w zamkniętych pomieszczeniach to tam też
@Gwyn66: Tak tak... a gdyby nie było obowiązku noszenia masek również w pomieszczeniach zamkniętych też większość z was by ich nie nosiła. Na wykopie to tacy mądrzy... a w rzeczywistości hipokryci, że ja prdl.
#koronawirus #bekazcovidian #bekazpodludzi #neuropa
Ciężko się nie zgodzić
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale mi się nie chce,
A to, że idioci noszą je pod nosem to inna sprawa, dla mnie powinno się to kwalifikować do mandatu i tyle.
@Gwyn66: nie jest kłamstwem bo noszenie maseczek w pomieszczeniach też mija się z celem.
Tzn. ty chcesz to noś, nic mi do tego. Ja jestem zdrowy więc nie noszę.
@Gwyn66: no i?
@Gwyn66: masowe noszenie mija się z celem. Co najwyżej jak ktoś się czuje chory to może założyć jak bardzo chce.
No przecież właśnie o tym jest ten wpis xD Ludzie noszą maski tylko dlatego, że boją się że ktoś im uwagę zwróci, a część z nich dorabia sobie do tego ideologię że walczą z morderczym wirusem. Zapewniam cię, że gdyby zniesiono obowiązek masek w zamkniętych pomieszczeniach to tam też
Komentarz usunięty przez moderatora