Aktywne Wpisy
szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
-konon i spółka to nisza
ludzie niszą to było za czasów jak meksyk tam łazil z żubrem wtedy rzeczywiście to była rozrywka o której mało ktoś czytał. dzisiaj zliczając wyświetlenia głównych kanałów i jakiś przeróbkowych macie 10mln wyświetleń miesięcznie takie największe polskie kanały na jutubie co możecie kojarzyć #!$%@? 8 mln, friz 18mln, kapitan bomba 14 mln
Teraz gdzie nie wejdziesz to masz sporą szanse, że natrafisz na szkolną. Czytasz gównoburzę polityków i ktoś sugeruje wąchanie nitro, przeglądasz tiktoka to jakieś fragmenty szkolnych co chwile, siedzisz na necie i nagle ktoś ma avatar z majorem. Szkolna jest fenomenem
#kononowicz
Szkolna to zamknięty ekosystem, gdzie cały czas siedzą
Komentarz usunięty przez autora