Pora by wracać do regularnego jeżdżenia, bowiem kondycja leży i kwiczy, ja zaś razem z nią (nie, nie #!$%@?łem się tęgo ani epicko upiększając fragmenty asfaltu własnym ryjem :) ) Po drodze minąłem się z Paniczem @Mortal84 oraz Panią @ediccson by w swojej mieścinie w herbie której jest chłop z siekierą, spotkać Panią @againcognito oraz Panicza @atizylak, którzy to niepomni na warun, wybrali się po kwadraty. Odprowadzam ich do pierwszego ujebu i taktycznie robię w tył zwrot - przed nimi kilka bardzo błotnistych km :)
@MordimerMadderdin: Dobrze było Cię widzieć. Udało nam się przejechać. Ja chciałem jechać Nutrie zobaczyć i nakarmić, ale Pani @againcognito wyczuła w pobliżu kwadraty.
@againcognito: A bo takie spontany bardzo fajnie się na ogół jeździ :) Pal licho że na ogół lecisz tak średnio przygotowana, jest później co wspominać :)
Pora by wracać do regularnego jeżdżenia, bowiem kondycja leży i kwiczy, ja zaś razem z nią (nie, nie #!$%@?łem się tęgo ani epicko upiększając fragmenty asfaltu własnym ryjem :) )
Po drodze minąłem się z Paniczem @Mortal84 oraz Panią @ediccson by w swojej mieścinie w herbie której jest chłop z siekierą, spotkać Panią @againcognito oraz Panicza @atizylak, którzy to niepomni na warun, wybrali się po kwadraty. Odprowadzam ich do pierwszego ujebu i taktycznie robię w tył zwrot - przed nimi kilka bardzo błotnistych km :)
#rowerowyrownik #mordimernaszosie #100km (nr 1)
Skrypt | Statystyki