Aktywne Wpisy
dom_perignon +345
Kadet20 +52
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pani Paulina Matysiak. Jedzie pociagiem i wrzuca foteczki jak na zdjeciu. A potem placze ze ludzie nie maja maseczek. Zdjecie w komentarzu. Czy mozna znalezc lepszy przyklad hipokryzji? Czy oni to robia specjalnie?
#koronawirus
#zletwarzepandemii
Zawsze gdy widzę tę wybitną magister polonistyki w Sejmie, nasuwa mi się tylko jedno pytanie: "Jak ona się tam znalazła?".
Lewica kiedyś: walczy o prawa pracownicze
Lewica dziś: ściga ciężko pracującą konduktorkę, bo ta nie promuje sanitarystycznych zabobonów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Dutch: Cóż. Wbrew pozorom, lewica się nie cywilizuje, ponieważ gdyby tak było, to byłaby coraz mniej lewicowa, a przecież coraz śmielej i skuteczniej przerabia świat na swoją modłę.
Prędzej ufo wyląduje w Polsce niż posłowie odbiorą sobie jakieś przywileje. I tak cud, że księża obecnie nie mają oficjalnie immunitetu xD
@r4do5: Od prawie dekady rządzi PiS, także nie politycy wszystkich partii tylko PiS przyzwyczaił ludzi
@justlooking5: nie, politycy wszystkich partii, które zasiadały w sejmie.