Aktywne Wpisy
czemuztak +430
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
PiersKurczaka +114
Chipsy paskudne jak życie polaka
Nie znam nikogo kto z tego korzysta, a jak pytałem znajomych to każdy pierwsze słyszał o tym. Mam nadzieję, że ten privilege pass sprawi, że będę więcej i chętniej podróżował w #2022 bo teraz czasem ceny bagażów, itd. mocno do tego zniechęcały :D
Za tydzień lot na #islandia, a na luty zarezerwowałem już lot do Rzymu w którym nie byłem od wielu lat. Oby nie wymyślili nic nowego z obostrzeniami ;d
#podroze #loty #podrozujzwykopem #wizzair
@MG78: tu trochę pojechałeś :) Inaczej jak potrzebujesz takich bajerów jak wybór miejsca, dodatkowa walizka to może tak :) Ja nie potrzebuje :)
@w00nski: ~950 zł za rok od daty zakupu do tej samej daty w kolejnym roku.
Po trzech lotach? No nie do końca. Przede wszystkim zapewne chodzi o loty RT, czyli w sumie 6 lotów. Po drugie należałoby wliczać wszystkie korzyści. Pierwszeństwo wejścia na pokład to w sumie żadna korzyść. Bagaż i
Na lot którym mamy lecieć na Islandię wizz priority kosztował po 160 zł za lot czyli razem 320, a sam bagaż 10 kg ~150 zł za lot. Do Rzymu kosztował chyba 110 zł jeśli dobrze pamiętam. Coś nie mam szczęścia do tych tanich Wizz Priority,
Ogólnie gdyby nie ograniczenia różne i niepewność przyszłości co do wjazdów do różnych krajów to bym już pewnie sobie na kilka miesięcy zaplanował do przodu.
- Paryż (Francja)
- Kutaisi (Gruzja)
- Marakesz (Maroko)
- Malta
-