Wpis z mikrobloga

Każdy facet poniżej 175 cm z mordą poniżej 5/10 i ignorowany z tego powodu przez kobiety powinien mieć prawo do refundowanej przez państwo eutanazji.
  • Odpowiedz
W ciagu życia poza najbliższą rodziną i lubą, kazdy tak naprawdę ma cię w dupie,

Błędne założenie wg mnie. Jeszcze nigdy się nie spotkałem z tym, żeby znajomi, współpracownicy czy inni pobratymcy mieli kogoś w dupie. Fakt, że zdarzają się osoby, które mogą cię mieć w dupie, ale co do zasady jeśli zawołasz o pomoc to ją otrzymasz. A jeśli nie wierzysz to to sprawdź.

. Typo zaczyna tworzyć samobójcze wpisy
  • Odpowiedz
@Emnesti: leki nie są po to, żeby Cię naćpać, tylko żeby wyrównać poziom hormonów i neuroprzekaźników w mózgu. Zdrowy organizm nie dąży do samounicestwienia, chęć przetrwania to jest po prostu biologia, w genach mamy zaprogramowany instynkt samozachowawczy. Depresja to nie użalanie się, że jest się brzydkim czy niskim, tylko brak chemicznej równowagi w mózgu. Tak zaburzony umysł skupia się na negatywnych aspektach, a umysł zdrowy przystosowuje się do tego, co
  • Odpowiedz
@caramilla: Weź się nie produkuj niepotrzebnie. To o czym piszesz to sytuacja, w której masz np. przeciętną kobietę albo faceta 7/10, którzy mają depresje, mimo że ich życie wygląda normalnie albo nawet dobrze. Wówczas jest to problem stricte chemiczny, o którym napisałaś.

Sam na szczęście nie jestem w aż ta tragicznej sytuacji. Z ryja się sobie nawet podobam (pod warunkiem, że mi się włosy dobrze ułożą na zakolach), chociaż niekoniecznie
  • Odpowiedz