@BaRt4321: 58,5 @niegrzecznybobas: Tu jest ponad 300 i niecale 5s do setki. Nie zycze nikomu zle, po prostu uwazam, ze to za szybko na takie auto. Gosc mowil, ze troche z nim pojezdzie najpierw. Trzymam kciuki ;)
Też sobie kupiłem pierwsze auto z 224 w wieku 20 lat i nic mi się nie stało.
@niegrzecznybobas: a, to spoko, to jak tobie się nic nie stało to nie ma problemu, na pewno się nic nikomu nie stanie. Wiesz, ja nigdy też do pierdla nie trafiłem, więc nie wiem, w ogóle po co policja i całe to prawo. XD
@bartek555: To nie ważne ile auto ma koni, możesz jeździć tak że nawet nie odczujesz że masz 1000 pod maską, ale liczy się moment obrotowy bo jak w 1000 konnym aucie masz 180 niuta (co jest chyba nie możliwe XD ale przykład taki) to różnicy nie zrobi, a jak masz 200 koni i 950 niuta to można się zabić... ja w swoim mam 250 2.0 460 niuta ok mocy jest
@Lordon: Jasne, dlatego podaje, ze 0-100 ma ponizej 5s, co jest wg mnie najbardziej dzialajaca na wyobraznie wartoscia. Dla niektorych to jednak dalej wolno, ale to tak jak z ich zarobkami 15k.
@bartek555: Dokładnie, ja tym moim co pisałem jeżdżę też od 18 a aż do teraz (4 lata) i nadal żyje, jak się jest debilem to się pozostanie debilem na zawsze i tyle
@bartek555: To nie ważne ile auto ma koni, możesz jeździć tak że nawet nie odczujesz że masz 1000 pod maską, ale liczy się moment obrotowy bo jak w 1000 konnym aucie masz 180 niuta (co jest chyba nie możliwe XD ale przykład taki) to różnicy nie zrobi, a jak masz 200 koni i 950 niuta to można się zabić... ja w swoim mam 250 2.0 460 niuta ok mocy jest
@trololo55: No i dochodzimy do jednego wniosku, problemem jest glowa. Glowa w wieku 18 lat jest niezbyt racjonalna, nie sadzisz?
Szanuje za SL ;)
@KeepCalm: Lepiej bym tego nie ujal. Jednak jako rodzic bezpieczniej spalbym wiedzac, ze 18 latek jezdzi 120km niz 300km. Bez znaczenia jak rozsadny by sie wydawal. Wystarczy, ze wsiadzie mu do auta rozowa, ktorej bedzie chcial zaimponowac i mamy dramat murowany.
Fejk bądź nie - Stanowski to pisowski sprzedawczyk co regularnie bywał w Orlenie na dywaniku Obajtka, partycypował w kasie z TVPIS i Funduszu Sprawiedliwości.
#auto #pokazauto #samochod #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@niegrzecznybobas: Tu jest ponad 300 i niecale 5s do setki. Nie zycze nikomu zle, po prostu uwazam, ze to za szybko na takie auto. Gosc mowil, ze troche z nim pojezdzie najpierw. Trzymam kciuki ;)
@niegrzecznybobas: a, to spoko, to jak tobie się nic nie stało to nie ma problemu, na pewno się nic nikomu nie stanie. Wiesz, ja nigdy też do pierdla nie trafiłem, więc nie wiem, w ogóle po co policja i całe to prawo. XD
@bartek555: Po pierwsze 18 lat to nie dziecko, może jeździł AMG starego od 14 roku życia?
Po drugie, 300 KM to ma teraz byle hatch, to nie to co kiedyś. Chyba gdzieś na podlasiu to robi jeszcze
@trololo55:
Szanuje za SL ;)
@KeepCalm: Lepiej bym tego nie ujal. Jednak jako rodzic bezpieczniej spalbym wiedzac, ze 18 latek jezdzi 120km niz 300km. Bez znaczenia jak rozsadny by sie wydawal. Wystarczy, ze wsiadzie mu do auta rozowa, ktorej bedzie chcial zaimponowac i mamy dramat murowany.