Wpis z mikrobloga

Pytanie do zawansowanych UWAGA SPOLIER:

Przeszedłem grę bez rozwiązania wątku bestii w sensie dopiero czytając komentarze i sprawdzając zakończenia dowiedziałem się, że do Dethlow był mordercą.
Teraz mój brat ma 5 rozdział i mu zaspoleirowałem, żeby dokończył sobie ten wątek ale twierdzi, że nie ma opcji dialogowej demaskującej Dethlowa podczas gdy ludzie piszą, że można to zrobić w każdej chwili w górnym mieście.
Ktoś wie o co chodzi przegapił jakąś notatkę,dowód?
#kronikimyrtany
  • 3
@Rethrax:

Musimy podczas zadania "Bestia z Archolos" należy uważnie zbadać las w którym odbywa się polowanie. Każda poszlaka będzie uznana gdy ją zauważymy i zostanie to zasygnalizowane przez komunikat od Marvina "Mhmmm" (po prostu pojawi się kwestia dialogowa oznaczająca zastanawianie się).
Poszlaki na które musimy natknąć się w lesie:

* kołczan ze strzałami - w trawie w pobliżu lewej ściany lasu (od strony wioski Silbach)

* zabite zwierzęta - przy drodze
kołczan ze strzałami - w trawie w pobliżu lewej ściany lasu (od strony wioski Silbach)

* zabite zwierzęta - przy drodze w lesie

* zwoje przemiany - znajdują się przed wejściem do jaskini, w której znajdziemy pozostałych łowców (martwy Rudi, ranny Gerke), w pobliżu ogniska

* mikstury many - porozrzucane w lesie

* róg Allana - przy wejściu do leża "Bestii", należy go zbadać w pierwszej kolejności, przed zbadaniem ciała

@Ezry: