Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +224
TomSz +17
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Posiadam dwa konta microsoft. Jedno moje główne na którym nie mam subskrypcji gamepass i drugie konto, które założyłem kiedyś dodatkowo i mam na nim wykupionego na 3 lata gamepassa (Korzystałem na PC). Chciałbym grać, zapisywać moje postępy w grach itd. na moim głównym koncie bez subskrypcji gamepass, korzystając z subskrypcji z tego drugiego konta. Czy można to zrobić w taki sposób że na konsoli loguje się do tych dwóch profili i profil bez subskrypcji korzysta z subskrypcji drugiego profilu? Czy muszę coś jeszcze ustawić oprócz zalogowania się?
#xboxseriesx #xbox #konsole #gamepass
Komentarz usunięty przez autora