Mój top albumów z 2021. Raczej nic nowego nie będę sluchal na kompie/telefonie więc wrzucam już dzisiaj i zachęcam innych z lastem do podrzucenia swoich topek. #lastfm #blackmetal #przemijajzblackmetalem
@Wachatron: w sensie ja? Ja miałem być na koncercie Skuta xD Ale swoją drogą, n-----ć 25k przesłuchań Scootera...jest szacun xD u mnie maksa mają chyba Doorsi z 6.5k
@StrongSilentType: jak co. Tu jest coś z 2021 w ogóle? Więc co najwyżej top albumów z lat młodości, wałkowanych w roku obecnym ( ͡°͜ʖ͡°) Dziadkowanie lvl radiowa trójka i nic tu nie pomoże najlepszy album roku 2020 :D
@AbaddonLincoln: k---a, bastek. O to chodziło właśnie. Top słuchanych przeze mnie albumów w 2021 i top sluchanych przez szanownych kolegów. W chuju mam w sumie co tam kiedy było wydane ale dla Twojej wiadomości to Ninkharsag, Asphyx i Tribulation jest z tego roku ( ͡°͜ʖ͡°) w sumie De Profundis też to słuchałem tylko tego remastera tegorocznrgo. Trójka to by była jakbym k---a sluchal Zeppelinów,
#lastfm #blackmetal #przemijajzblackmetalem
na dodatek pobilem rekord roczny bo w tym momencie mam ponad 43k odsłuchań i myślę ze jeszcze kilkaset wpadnie do konca roku ;)
@Riczard: numer przereklamowany i przerruchany jak How much is the fish!
to jest dopiero dobre g---o które nabiło mi scrobbli:
@Wachatron: Aaaa tam, wiem, ze w serduszku Ci wciąż gra ryba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Riczard: otoz mam dowody na to ze nie do konca, mam 24,720 odchuchań Scooter na last.fm ( ͡º ͜ʖ͡º)
ponizej topka numerow zgodnie z odsłuchem (niekoniecznie preferencja, czesto puszczam luzno dysko i wlacza sie randomowo)
Ja miałem być na koncercie Skuta xD
Ale swoją drogą, n-----ć 25k przesłuchań Scootera...jest szacun xD u mnie maksa mają chyba Doorsi z 6.5k
Strong ma racje, n-------ś tego skutera XD Chyba nawet do klibla brałeś kompa i pod prysznic (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@StrongSilentType: dożylny na 100% ;)
@Riczard: @StrongSilentType: 24,720 odchuchań od 2007 roku (od wtedy mam konto na last.fm), żeby nie było niedomówień ;)
@StrongSilentType: YEAAAAH ALWAYS HARDCORE!! :P