Wpis z mikrobloga

Tydzień temu zacząłem grać w fut ze względu na tragedię, która spotkała pro evo. Zrobiłem sobie podstawowy składzik z bundesligi czyt. 82 overall, 100 chem. Davies, Coman, Sane itp. W pierwszych dniach drużyna świetna, przegrałem chyba 1 mecz na 10 w rivals. Od wczoraj kompletnie nie da się tym grać. Skuteczność podań jest zaskakująco niska, każdy strzał leci w bramkarza, a piłkarze poruszają się jak muchy w smole. Nie zmieniałem taktyki ani formacji. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

P.S. Od wczoraj 7 mecz z rzędu w dupę
#fut
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arowcze: Już to pisałem, ale napiszę raz jeszcze.

To jest standard w Fifie że skład którym gra ci się względnie dobrze, nagle dostaje -50 IQ, i zaczyna się seria porażek bo twoi zawodnicy zapomnieli jak się biega, strzela itp.. Ten okres 10-20 meczy z rzędu trzeba po prostu przetrzymać i po tym czasie gra się naprawia, ale niestety cykl ten powtarza się w nieskończonoś... Taki jest FUT, raz gra ciebie
  • Odpowiedz
@KOXsu: To nie graj. Ulepileś drużynę tydzień temu i myslisz że, będziesz wszystkich ogrywał co mają zbudowane składy od premiery ? Nikt nikogo nie zmusza do gry jest wiele trybów gdzie można sobie pograć na lajcie choćby sezony . Fut nie dla każdego jest
  • Odpowiedz
@Nowik91: Jeżeli grałby lepiej od takich graczy to dlaczego miałby ich nie ogrywać? Zupełnie inną sprawą jest zachowanie piłkarzy, które ma się nijak do ustawień oraz charakterystyk.
  • Odpowiedz