Wpis z mikrobloga

===============[EPIC]===============

Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition za FREE w EPIC

DO KOŃCA ROKU CODZIENNIE NA EPIC JEST ROZDAWANA JEDNA DARMOWA GRA.
OFERTA AKTUALNA  TYLKO PRZEZ 24 GODZINY

Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu
#metodzikpoleca
zapraszam** do plusowania TEGO
WPISU

oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych
ofert będą na bieżąco dodawane.

#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epicgames
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janusz-cebula: Zdaje mi się, że nazywa się tak tylko dlatego, że jest spatchowana. W Pathfinderze są 3 sensowne DLCki: Beneath The Stolen Lands, The Wildcards i Varnhold's Lot. Wszystkie razem są do kupienia jako Season Pass: w Epicu za 67,99. Przy czym w GOG-u mamy Imperial Edition, czyli podstawka + Season Pass za 68,09. Czyli jak ktoś chce koniecznie pograć z DLC, to nie ma większej różnicy, czy kupi tylko
  • Odpowiedz
@EgoZet: Raczej bardziej Baldursowe (chociaż już ledwo pamiętam tę grę, bo grałem w nią z 20 lat temu). Rozwijanie drużyny, system stricte oparty na D&D, ale dla mnie dużym plusem było to, że równocześnie musisz zajmować się królestwem (podejmowanie decyzji, kto, w jaki sposób ma się czym zająć, ustalanie priorytetów i obserwowanie konsekwencji swoich decyzji). Gra nie jest idealna, mnie systemy D&D zawsze irytowały, ale poza tym miałem przy niej
  • Odpowiedz
@mgr_rybak: Nie działa i chyba nigdy nie działał. Więc bywa tak, że jak chcesz zagrać w DLC to taniej jest kupić wersję kompletną z kuponem, niż dokupić season passa (przykładem Frostpunk).
  • Odpowiedz