Aktywne Wpisy
slawomirus +943
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +434
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
#inpost #amazon
Do tego jest mozliwosc wysyłki do paczkomatu, ale byc moze inpost tez obaluguje dostawe do domu np. wlasnie w swieta.
Amazon nie pozbedzie sie poczty, bo pocztex dosc sprawnie z nimi dziala (przynajmniej z mojego doswiadczenia). Amazon jako klient strategiczny poczty, jest traktowany priorytetowo i oni serio sie staraja ogarniac dobrze te paczki.
Pocztex, InPost, DHL, DPD - tymi aktualnie wysyłają na pewno, klient nie ma wyboru przy dostawie pod adres, dopiero jak przygotują paczkę to pojawia się numer listu i przewoźnik.
Takie podejście pozwala im negocjować warunki na bieżąco,
@PurpleHaze: Nie tylko. Z Amazon.de często też DHL jechało.
@piker: no tak, royal mail w uk robi kokosy dzięki temu, tylko że RM działa faktycznie sprawnie i to nie tylko przy wysyłkach dla amazona, ale generalnie. Dlatego ciekawiła mnie sytuacja poczty polskiej.