taki mikro prezent dla łysiejących :) od jakiegoś czasu walczę z tym ale chyba zaczynam wygrywać ty link do całej walki blog powiedział bym wojny a poniżej zdjęcie #nowewolosy #wlosy #lysienie #glaca
@cpt_foley: szkoda, że wcześniej aż tyle o tym nie czytałem:( ale obecny stan miałem jakieś 2-3lata temu więc idę w dobrym kierunku @Boss86: geny nieciekawe ale cóż zrobić każdy ma karty którymi musi grać
@herek22 ja o tym wiem, pytałem bo sprawdziłem na szybko bloga OP i ciężko stwierdzic co on tam stosuje. Czy bierze leki czy tylko bawi się w domowe wcierki
@gezorrr: @Razor1711: @herek22: bez brokerów dht bo niestety paczka się zgubiła a niedawno zwrócił mi kasę dopiero. Zmieniłem tryb życia mało stresu, lepsze jedzenie daje budulec organizmowi. teraz mam zamiar dokupić kilka rzeczy do mezotermami domowej a potem może nawet normalną zamierzam sobie kupić. Niestety to wszystko kosztuje dlatego nie wszystko od razu poza tym czas nie mam go za dużo:( ale staram się sumiennie iść
@Tomaszkrol: aby tak było:) efekty są to najważniejsze fajnie by było aby za 3 miesiące bez pudru wglądało jak teraz z pudrem. Staram sie naprawić swoje życie jest sporo pracy
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#nowewolosy #wlosy #lysienie #glaca