Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +226
I ilość elementów mnie zaskoczyła.
Widać że mireczek spędził trochę czasu na lurkowanie i spersonalizowanie.
Moim Mikołajem okazał się @Phillippus (możecie go kojarzyć z tego że po melanżu posadził choinkę przed blokiem która nadal rośnie i ma się dobrze).
Ale przechodzą do samej paki
W paczce były dwa główne elementy.
Multitool który wygląda całkiem fajnie. Lubię zbierać ładne narzędzia więc to idealnie się wpasowało w mój gust.
Drugim elementem jest kubek ale nie byle jaki kubek. Jest to kubek z Panem kierowcą - mistrzem świata piątkowych treningów z innym humorkiem każdego dnia. Zdjęcie kubka możecie podziwiać w komentarzu.
Do kubka są jeszcze 2 łyżeczki w kształcie klucza które też są super.
Redbull już jest pity by uczcić kolejny dzień z Verstappenem na tronie Rajdów formuły pierwszej. A brelok przy kluczach.
Szkloki - zawsze chciałem spróbować ale nigdy nie było okazji.
Piwka ze ślunska też chętnie spróbuję.
Skiety z napisem majster już zakosiła różowa.
W paczce były szokobonsy i cała skarpeta Michałków niestety różowa większość już ukradła.
Podsumowując, paczka super i nie spodziewałem się tylu rzeczy.
Dzięki mireczku i wesołych świąt
#wykopaka #pokapake
A i mam nadzieję że nie masz mi za złe że wykorzystałem karton w którym mi wysłałeś rzeczy do wysyłki swojej wykopaki.q
https://www.wykop.pl/wpis/52623137/przedstawiam-wam-mirki-i-mirabelki-edka-ʘ-ʘ-edek/)