Aktywne Wpisy
matluck +212
Minieri +84
Dzisiaj na nocce na stacji paliw 2 nietypowe sytuacje:
1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący
1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
takie wmawianie sobie, że to czego nigdy nie będziesz miał nie jest takie super XD
widzisz gościa jedzącego steki w najlepszych przyprawach, kawior itp i ktoś by chronić swoją psychikę wmawia sobie, że domowy schaboszczak z nafaszerowanej hormonami świni i zimnioki są tymi wspaniałymi