Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: mnie to rozwala jak ludzie lubią się afiszować i robić na fajniejszych bogatszych czy bardziej "nowoczesnych" niż są, ja jestem naturalny prosty chłopak z miasteczka powiatowego potem 8 lat w wojewódzkim mieszkałem teraz od kilku w stolicy niemiec xd i jakoś mam w dupie i się nie jaram jak niektórzy, pracowałem i za minimalna w pl (wegetowalem) i zarabiam teraz znacznie lepiej a jestem taki sam, coś ze mna
  • Odpowiedz
@zalogowany_user pickup artist. Czyli atrakcyjny facet, który wmawia przeciętniakom, że wystarczy się ładnie ubrać, powiedzieć dwie lub trzy wyuczone kwestie i możesz rozkochać w sobie kazda dziewczynę. Gość oprócz tego ma swoją szkołę tańca.
  • Odpowiedz
@Xefirex: @K5vf_gjf9: @harold97: Musicie wiedzieć, że na takich imprezkach wcale nie jest fajnie, jeśli chce się być "swobodnie sobą", takie towarzystwo ma zazwyczaj wielki obraz siebie i ciężko jest ich wyluzować :D Majac znacznie większe podstawy do tego by czuc sie "bogatym i lepszym" - i tak mozna czuc sie tam slabo, bo wiekszosc ma kija w d**** :) No i sprawa nr2 - wcale nie
  • Odpowiedz
@grzegorzo: Ja jednak wolę płakać nad płytkością kobiet w łóżku z kobietą i w mieszkaniu od rodziców niż nie mieć do kogo gęby otworzyć i harować na marnej jakości wynajęty pokoik na szczotki XD
  • Odpowiedz
@Xefirex: Rozwalają mnie te komentarze ,,no trochę sztywno, ja tam wolę takie bardziej luźnie, wiejska dyska z disco polo to jest to"
takie wmawianie sobie, że to czego nigdy nie będziesz miał nie jest takie super XD
widzisz gościa jedzącego steki w najlepszych przyprawach, kawior itp i ktoś by chronić swoją psychikę wmawia sobie, że domowy schaboszczak z nafaszerowanej hormonami świni i zimnioki są tymi wspaniałymi
  • Odpowiedz