@Hurytig: Ważne żeby był dobry średniowieczy klimat, właściwa średniowieczna b--ń i zbroje (mam nadzieja ze ta skośna nie będzie używała katany ani jakiejś pieprzonej szabli) no i dobrze nakręcone i zrobione sceny średniowiecznych bitek. Ta z fragmentu tego trailera wygląda obiecująco. Fabuła z mojego punktu widzenia ma drugorzędne znaczenia. Byle się mniej więcej trzymała kupy.
@Hurytig: chyba o tym że : Biały człowiek hetero, Elf m----n homo , Karzeł krasnolud transgender, Typiara azjatka lesba i tak dalej, a no i żeby mieli miecze i od s--------a efektów specjalnych a wszystko przy akompaniamencie jakiegoś popowego hitu z eski
@Hurytig: Epicka przygoda, trzech rycerzy! Elf, Krasnolud i Człowiek wyruszą do labiryntu dałna, aby zabić Cyklopa, smoka, czarnksiężnika, który jest duchem d--y... ( ͡°͜ʖ͡°)
#wiedzmin
@Hurytig: Ważne żeby był dobry średniowieczy klimat, właściwa średniowieczna b--ń i zbroje (mam nadzieja ze ta skośna nie będzie używała katany ani jakiejś pieprzonej szabli) no i dobrze nakręcone i zrobione sceny średniowiecznych bitek. Ta z fragmentu tego trailera wygląda obiecująco.
Fabuła z mojego punktu widzenia ma drugorzędne znaczenia. Byle się mniej więcej trzymała kupy.
Komentarz usunięty przez autora