Wpis z mikrobloga

A potem na wykopie piszą, pryszczate gimbym i psychol coś o samochodozie, że wystarczy zaparkować 1km dalej "BO TAM JEST MIEJSCE", jak widać same parkingi wybudowali :)
  • Odpowiedz
@siRcatcha: dla beki mordeczko, puscic to na twittera, podlinkowac jakis tepoglowow, wstawic popkorn do mikrofali i sluchac na przemian dzwiekow skrzeczenia starych k---w z odglosem pekajacych dup
  • Odpowiedz
@proba1: Od 12 lat mieszka w Warszawie i uznaje się za eksperta od znajomości Warszawy, przy okazji ciśnie innych od słoików, bo myśli, że sam jest Warszawiakiem, a słoma mu z butów wychodzi, bo sam przyjechał z Pierdziszewa Dolnego 12 lat temu za pracą i sam dzwoni słojami co święta, lol. Zapomniał wół jak cielęciem był - dlatego jako rodowici Warszawiacy nie lubimy takich raków przyjezdnych hipokrytycznych jak Ty, bo
  • Odpowiedz
@sajnguri800: mieszkam tu od 12 lat

a Ty pewnie dalej dojeżdżasz na wileniak i myślisz ze jestes warszawiak

@proba1: Haga przyjezdny z pippuduwka to zawsze największy warszawiak z wyższością patrzący na innych( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zjedzony_Kotlet: @Zjedzony_Kotlet: Nie ważne kto skąd jest, liczy się to jaki jaki jest i co potrafi. Ja np, nigdy nie wypomnę komuś pochodzenia, bo co mnie to obchodzi, a sam przeprowadzę się kilkukrotnie i nikt mi jeszcze nie robił problemów jak wszystkich traktuje się równo. Państwa zachodnie są bardziej otwarte na osoby z innych państw, a u nas jeszcze się robi problemy jak ktoś z z miasteczka czy
  • Odpowiedz
Ostatnio byłem koło Spire'a i powiem tak ten kontrast jest uderzający, ale przy tak wielkich pieniądzach nie dziwię się że "nagle" odnajdywali się 120 letni właściciele kamienic a "wolne sądy" klepały takie dokumenty, że magistrat w tym maczał palce, że w tej szarej strefie dochodziło do morderstw i zastraszania. Typowy dziki wschód. Można podziwiać taką zmianę, ale raczej z przerażeniem.
JaroSubaru82 - Ostatnio byłem koło Spire'a i powiem tak ten kontrast jest uderzający,...

źródło: comment_1639990052VtIbHq81Di5NBRIOiynqCy.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@jwayler: przestałem czytać na parkach, wymieniam z głowy - w tym roku remont Parku Praskiego, kilka lat temu remont Krasińskiego, w tym roku ruszył remont Pola Mokotowskiego, nowy Park Zachodni, nara ignorancie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz