Wpis z mikrobloga

Wykopaka od @bananowerogi przyszła. Takie prezenty na bogatości, no no ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miras na pewno przeczytał ze dwa razy mój opis i postarał się spersonalizować paczuchę, co mu zdecydowanie wyszło. W środku dwie książki, pozytywka do samodzielnego złożenia, stumbras w ładnej butelce i kilka słodyczy. Może zmotywuje mnie to, do przeczytania w końcu jakiejś książki.

Fajnie, że po kilku latach przerwy w tej zabawie udało się zarówno trafić z paczką dla mojego odbiorcy (pozdro @sehnsucht) jak i być zadowolonym z tej otrzymanej.

#pokapake #wykopaka
szwelx - Wykopaka od @bananowerogi przyszła. Takie prezenty na bogatości, no no ( ͡° ...

źródło: comment_1639811579FTtvhCwsHKFROPJrd0HZya.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
Mam nadzieję, że chociaż butelkę od deski do deski Ci się uda przerobić ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pozytywka podobno ładnie gra. A książkę naprawdę polecam, czas w końcu płynie ciągle nieubłaganie! Wesołych świąt i zdrówka dla całej familii!
  • Odpowiedz
@guma888: Mówisz o wykopoczcie? Brałem udział 2 razy, raz było ok, a za drugim razem to stwierdziłem że jo #!$%@? tyle paczkę przygotowywać żeby potem jakieś śmieci dostać xD Ale teraz jest spoko weryfikacja, polecam wziąć udział w kolejnej wykopace i się samemu przekonać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Futsalista_cisowianka: w kolejnej wezmę. Dostałem całkiem fajna paczke, obdarowany różowy też był zachwycony, obiecywał wrócić z wiadomością zwrotną i zniknęła ;) jakiś niesmak pozostał.
  • Odpowiedz