Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +14
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
wolfu +90
Naszym celem jest objechanie równika, przejechaliśmy już 13 760 kilometrów (stan na koniec sierpnia 2013 na #strims ). Odejmujemy więc od 26316km.
Warto zamieścić opis trasy. Kilometraż powinniście znaleźć na biletach.
Zacznę więc...
26 316 - 141 = 26 175.
Trasa z Gliwic do Opola i z powrotem na Śląsk. W jedną stronę pojechałem sobie miłym pociągiem TLK, trasę przesiedziałem w wagonie WARS, gdzie jest miejsce na nogi i wygodne stoliki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powrót pociągiem bodajże InterREGIO - gdzieś 2x więcej osób niż miejsc siedzących, pełno studentów, dresów, kibiców itd. Ludzie pili p--o i wódkę, zupełnie niczym w Rosji.
I małe coolstory - grupa ~8 dresów w pewnym momencie zaczęła śpiewać "będzie zabawa", jakaś kobieta zaczęła się na nich wydzierać, że mają się zachowywać, przyszedł konduktor i zagroził, że do kobiety wezwie policję, bo jest jedyną agresywną osobą tutaj. O.o
#podrozujzwykopem #pkp
Komentarz usunięty przez autora
Odejmujemy odległości w linii prostej czy długość trasy, bo często to spora różnica?
Kompletnie nie podoba mi się fakt kontynuowania czegoś ze Strimsa i jak dla mnie odliczanie powinno być od początku.
Kiedyś już mi brakowało czegoś takiego na wykopie.