Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +18
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
wykop +24
Nowość - obserwowanie dyskusji na Wykopie (ツ)
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
winnicki -> konfa
Apel -> Kukiz15
Andruszkiewicz -> PiS
Bakun wojciech - Kukiz15 (antyszczepionkowiec)
Magdalena Błeńska -> PiS
Elżbieta Zielińska -> PiS
Józef Brynkus -> PSL(kp)
Barbara Chrobak -> Solidarna Polska
Sylwester Chruszcz -> PiS
Grzegorz Długi -> Kukiz
Paweł Grabowski -> Kukiz
Jerzy Jachnik -> kukiz
Marek Jakubiak -> Konfa -> FdR, Teraz dupoliz i słup Andrzeja Dv*y
Tomasz Jaskóła -> były gowinowiec
Bartosz Józwiak -> RN
Norbert Kaczmarczyk -> PiS -> Solidarna Polska
Andrzej Kobylarz -> Solidarna Polska
Paweł Kobyliński -> Nowoczesna, PO
Jerzy Kozłowski -> PiS
Paweł Kukiz -> XDDDD, Support PiSu
Jakub Kulesza -> XDD Konfa
Liroj -> Skuteczni Liroya
Andrzej Maciejewski -> Konfa
Maciej Masłowski -> Kukiz
Kornel Morawiecki -> kryptopisowiec
Błażej Parda -> Kukiz
Jarosław Porwich ->PiS
Stefan Romecki -> Kukiz15 (antyszczepionkowiec)
Tomasz Rzymkowski -> PiS
Stefan Romecki -> Kukiz
Sachajko -> Support PiSu w IX kadencji
Anna Siarkowska -> PiS
Krzysztof Sitarski -> PiS
Paweł Szramka -> Kukiz
Paweł Skutecki -> Konfa
Agnieszka Scigaj -> Kukiz
Stanisław Tyszka -> Kukiz
Jacek Wilk -> Konfa
Rafał Wójcikowski - Kukiz
Małgorzata Zwiercan - PiS
Ireneusz Zyska - PiS
#bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #lextvn #bekazpisu
@kezioezio: duży plus, @div037 oby tak dalej!
Komentarz usunięty przez moderatora