Wpis z mikrobloga

No i moja paczka przyszła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od 6 rano miałem status Wydano do doręczenia, cały dzień czekałem i na szczęście po 20 pan kurier dostarczył paczkę. Po rozpakowaniu cały wieczór nie schodził mi z mordy uśmiech XD Pierwszy raz brałem udział w zabawie i szczerze mówiąc obawiałem się, że nie wyjdzie z tego nic dobrego, ale jestem baardzo zadowolony. Po pierwsze bardzo fajnie napisany list, chociaż w formule lite nie trzeba było tego robić. Dzięki niemu też przypomniałem sobie o koledze z technikum, któremu kazali pisać drukowanymi literami, bo nauczyciele nie mogli się rozczytać XD Żeby nie było - udało mi się wszystko rozczytać.
Wszystkie rzeczy, które dostałem są dopasowane do opisu i po prostu super, ale najbardziej podoba mi się kubek. Jest idealny!
Oprócz tego skarpetki nagiry z motywem siatkówki. Sprawdzę je jeszcze na treningu w tym tygodniu XD
Do tego kostki IT, które widzę pierwszy raz, ale już leżą na biurku w pracy i czekają na pierwsze głupie zgłoszenie.
Na koniec toffifee, których już z nami nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No i sprawdzając Twój profil zobaczyłem, że masz jakiś problem z paczką. Nie wiem do końca o co chodzi, ale mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże i dostaniesz tak samo fajną pakę jak ja.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam rówieśnika!

Ps. kotu też się spodobało
#wykopaka #pokapake
ethern - No i moja paczka przyszła ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
SPOILER
Od 6 rano miałem status Wyd...

źródło: comment_1639653894EyAMv6ACLJWCgwEf6WAtJo.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ethern: Cieszę, się że się paczka podoba, też brałem udział pierwszy raz. Co do zamieszania z paczką- dostałem kompletnie niemające nic wspólnego z wykopaką rzeczy- dziecięce kombinezony, udało się ustalić, że to pomyłka ze strony inpostu, właściwa paczka ma ponoć dotrzeć jutro. P.S. jak wspomniałem w liście, na co dzień piszę o wiele gorzej, picrel próbka medium-level xd: P.S.2 Fajny kot ;)
ZlodziejBilonownic - @ethern: Cieszę, się że się paczka podoba, też brałem udział pie...

źródło: comment_1639670182yvmUhTZN6XpXz1FbJ9cXWo.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz