Jak się nazywała strona gdzie głównie #devops i ludziki od #programowanie ale chyba też #grafikakomputerowa czy inni dev dzielili się listą oprogramowania/narzędzi z których korzystają? Był to katalog wszystkich narzędzi połączony z statystykami ich popularności chyba, komentarzami dyskusją n a ich temat itp Ktoś coś? #webdev
A przydatne to jest w ogóle? Mnie jakoś nigdy nie bawiło porównywanie się z firmami które mają taki potencjał że na potrzeby własne piszą narzędzie których potem używa cały świat, własne protokoły które potem są w stanie wmusić reszcie internetu, czy mają taką infrę że w USA na AWS stanowią kilkadziesiąt procent platformy :p
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
TAK!!!
@mrooczilla: @annotate: @oldspiceedit:
A przydatne to jest w ogóle? Mnie jakoś nigdy nie bawiło porównywanie się z firmami które mają taki potencjał że na potrzeby własne piszą narzędzie których potem używa cały świat, własne protokoły które potem są w stanie wmusić reszcie internetu, czy mają taką infrę że w USA na AWS stanowią kilkadziesiąt procent platformy :p