Aktywne Wpisy

wesola_loserka +84
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ItsyBitsyPajonk +184
Nitka na najsmaczniejsze długopisy do obgryzania. Ja zacznę. Klasycznie - długopis BIC.
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
źródło: bic
Pobierz

#covid19 #koronawirus #konfederacja #bekazlewactwa
źródło: comment_1639503738Jluffsz5OSG0sZtziJ2Bpw.jpg
Pobierz@bedbugsgullet123: Tak, trzeba przedstawić badania lekarskie z wybranych przez szkołę placówek, wykluczające przeciwskazania do danej klasy
@trejn: Prawdopodobieństwo jest zdecydowanie wyższe, że zmarły na Sudden Cardiac Death niż na zapalenie mięśnia sercowego zgodnie z twoimi badaniami.
@trejn: Czyli jak jedna osoba umiera to jest ok, ale jak dwie, to już nie? Ja wiem, że prawdopodobieństwo jest mniejsze, ale też nie jest tak, że nie ma takiej możliwości.
Zgodnie z twoją teorią, to młodzi ludzie powinni umierać
@sqlserver: XD
Podczas rekrutacji potrzebne jest zaświadczenie od lekarza medycyny pracy - wiesz jak wygląda uzyskanie takiego kwitu?
Ja rozumiem, to może się wydawać podejrzane, że dwójka studentów zmarła jednego dnia, ale jak czytam co wy sobie dopowiadacie to naprawdę ciężko
@Bratix: Wkleiłem wyżej badania mówiące właśnie o umieraniu na serce młodych sportowców. Nie mają one nic wspólnego ze szczepionką i dzieją się od lat.
To szury, które