Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi skąd tak mało empatii wśród covidowców względem drugiego człowieka? Ja wiem że tych którzy się nie zaszczepili najchętniej zamknęliby w obozie, ale że ani jednego słowa współczucia wobec tragedii śmierci tych młodych osób to już ręce opadają. Co drugi komentarz - trudno, takie życie, zdarza się. ( _)

#covid19 #koronawirus #konfederacja #bekazlewactwa
kalkuta - Powiedzcie mi skąd tak mało empatii wśród covidowców względem drugiego czło...

źródło: comment_1639503738Jluffsz5OSG0sZtziJ2Bpw.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rzep: Wylicz sobie prawdopodobieństwo że dwóch nastolatków z jednej szkoły umrze na zawał tego samego dnia. Jest to na tyle podejrzane że prokuratura powinna się tym zainteresować.

@bedbugsgullet123: Tak, trzeba przedstawić badania lekarskie z wybranych przez szkołę placówek, wykluczające przeciwskazania do danej klasy
  • Odpowiedz
Wylicz sobie prawdopodobieństwo że dwóch nastolatków z jednej szkoły umrze na zawał tego samego dnia. Jest to na tyle podejrzane że prokuratura powinna się tym zainteresować.

@trejn: Prawdopodobieństwo jest zdecydowanie wyższe, że zmarły na Sudden Cardiac Death niż na zapalenie mięśnia sercowego zgodnie z twoimi badaniami.
  • Odpowiedz
@trejn: Ta, piłkarze grający zawodowo w topowych klubach i przebadani okresowo i przy transferach 150 razy włącznie z echo serca, EKG, próbami wysyłkowymi jakoś mogą mieć niewykryte zaburzenia serca (chociażby Eriksen z tego roku żeby daleko nie szukać), a studenciak po badaniu medycyny pracy podbitym na krzywy ryj i może najwyżej zmierzeniu ciśnienia na bank nie miał wady serca xD Pozdro szejset
  • Odpowiedz
  • 0
@Vaerlin Jak już pisałem problemem nie jest chłopak - to się zdarza i nie ma w tym niczego dziwnego. Podejrzane jest kiedy jego koleżanka z fizjioterapi w tej samej szkole umarła, tego samego dnia również na zawał, po czym szkoła wycofała obowiązek szczepień studentów. Nikt się tym nie zainteresował, nie ma śledztwa. Zwłoki już się rozkładają pod ziemią - co musi się wydarzyć żeby, podjąć odpowiedni proces do analizy czy faktycznie
  • Odpowiedz
Jak już pisałem problemem nie jest chłopak - to się zdarza i nie ma w tym niczego dziwnego. Podejrzane jest kiedy jego koleżanka z fizjioterapi w tej samej szkole umarła

@trejn: Czyli jak jedna osoba umiera to jest ok, ale jak dwie, to już nie? Ja wiem, że prawdopodobieństwo jest mniejsze, ale też nie jest tak, że nie ma takiej możliwości.

Zgodnie z twoją teorią, to młodzi ludzie powinni umierać
  • Odpowiedz
  • 0
@rzep fajnie jest nazywać innych szurami ale twierdzenie że śmierć spowodowana zawałem dwójki młodych osób jednego dnia z tej samej szkoły dopiero co zaszczepionych absolutnie nie może mieć związku ze szczepieniem i jest to jedynie czysty przypadek to nie wiem kto tutaj jest szurem.
  • Odpowiedz
@trejn: przyjacielu, byłeś kiedyś na polskiej uczelni? AWF to jest większy cyrk niz polibuda, żeby tam studiować nie potrzeba żadnych badań wysiłkowych, a ty myślisz że ich sprawdzają jak piłkarzy barcelony.
Podczas rekrutacji potrzebne jest zaświadczenie od lekarza medycyny pracy - wiesz jak wygląda uzyskanie takiego kwitu?
Ja rozumiem, to może się wydawać podejrzane, że dwójka studentów zmarła jednego dnia, ale jak czytam co wy sobie dopowiadacie to naprawdę ciężko
  • Odpowiedz
fajnie jest nazywać innych szurami ale twierdzenie że śmierć spowodowana zawałem dwójki młodych osób jednego dnia z tej samej szkoły dopiero co zaszczepionych absolutnie nie może mieć związku ze szczepieniem i jest to jedynie czysty przypadek to nie wiem kto tutaj jest szurem.

@Bratix: Wkleiłem wyżej badania mówiące właśnie o umieraniu na serce młodych sportowców. Nie mają one nic wspólnego ze szczepionką i dzieją się od lat.

To szury, które
  • Odpowiedz
@rzep: serio myślisz że jakieś jedne badania rozwiązują całą konkretną sprawę i nie ma innych możliwości i nie ma nawet o czym gadać bo to na pewno było to, bo wkleiłeś jakieś badania... wow
  • Odpowiedz