Aktywne Wpisy
Quazu +79
Co za #!$%@? #!$%@? wymyśliła że jak się wepnie kabel do ładowania w te słuchawki to nie można z nich korzystać, przecież to nie jest w żaden sposób uzasadnione technicznie, padnie mi bateria i mam po muzyce, nawet jak siedzę przy ładowarce.
zalozylemkonto +357
Sobota, 5:55 chłop zadowolony nad jeziorem na spacerze
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Otóż nie byłem na siłowni jakoś do tej pory, trochę biegałem, teraz mniej, ale przez cały rok mam zajęcia dodatkowe, które są mocnym cardio, teraz moja dieta polega na jedzeniu do 2000 kcal, ale ja nie o tym.
Czy z neta idzie się dowiedzieć, jak prawidłowo posługiwać się sprzętami? Ogarnąć, co zrobić, by sobie nic nie zrobić, a efekty jakieś były? Poniekąd mam dość już trochę swojego ciała i myślę, że już przed nowym rokiem trzeba zmienić myślenie
Mam Multisport i wolałbym z niego w pełni korzystać :D
Dzięki!
#silownia
#mirkokoksy
Jak ćwiczysz na maszynie to po prostu wpisz jej nazwę na jutubie i znajdziesz masę filmów z instruktażem. Zwykle jest gdzieś na maszynie nalepka.
Lepiej robić mimo wszystko wolnymi ciężarami. Zaczynasz z mniejszymi ciężarami, a jak masz już odpowiednią technikę to zwiększasz ciężary (⌒(oo)⌒)
@Hellmanor: idziesz i się pytasz kogoś kto widać, że ćwiczy albo kogoś z obsługi i tyle.
Mnie pierwszy raz jakiś kox