Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +276
Presja ma sens. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Po 5 godzinach od zamknięcia biura dostałem badania. Chyba telefony gdzieś ruszył
Link: https://easyupload.io/q32o43
#nieruchomosci
Po 5 godzinach od zamknięcia biura dostałem badania. Chyba telefony gdzieś ruszył
Link: https://easyupload.io/q32o43
#nieruchomosci

Cześć Wykopki.
Słoneczko, witamina D, SPF50 i tak się to kręci.
Życie utwierdziło mnie w przekonaniu, że czasem toksyny nie są tylko w Nas, ale też dookoła. Detoksykacja pełną parą.
Bywam
Słoneczko, witamina D, SPF50 i tak się to kręci.
Życie utwierdziło mnie w przekonaniu, że czasem toksyny nie są tylko w Nas, ale też dookoła. Detoksykacja pełną parą.
Bywam
źródło: temp_file1975302665933253735
PobierzJesteś szczęśliwy/a?
- Tak. 25.8% (32)
- Nie. 36.3% (45)
- Czym jest szczęście? 37.9% (47)

Z 50 znalezisk na głównej, w koronasceptycznym, antyszczepionkowym i szurowym (jak kto woli) szczycie, 14 z nich było wierutnymi bzdurami, które na głównej nie powinny się znaleźć nigdy na dłużej niż minutę.
Ja wiem ze to ruch na stronie - ale czy na takim ruchu Wam naprawdę zależy?
Tego powoli nie da się już czytać, a swoją biernością przyczyniacie się do szerzenia fake newsów, teorii spiskowych i kłamstw wszelakiej maści.
#drogamoderacjo
ruch to ruch hajs się zgadza wszystko jest super jest napływ użytkowników
Codziennie jak czytam te antyszczepionkowe bzdury, przecieram oczy ze zdumienia, bo nie mogę uwierzyć w to co czytam. Wtedy właśnie próbuje wyłączyć myślenie, żeby żyć w błogiej nieświadomości istnienia tylu niedouczonych ludzi.
Od czasu, gdy #patostreamy były pierwszy raz najbardziej popularnym tagiem, już chyba nikt nie powinien mieć co do tego wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Przejdzcir wszyscy na lurka I tam budujcie swoja wartosciowa spolecznosc.
@TojestOpos: Macie możliwość zakopania treści, w dodatku istnieje możliwość zgłoszenia informacji nieprawdziwej, jeśli taka pojawiła się w znalezisku. Jeśli treść nie zostanie zgłoszona, nie pojawi się w panelu moderacyjnym, a więc moderator nie otrzyma sygnału, że trzeba zająć się treścią. Moderacja działa w oparciu o zgłoszenia.
Anno, to wy decydujecie jak ten portal wyglada i w którym kierunku zmierza.
Czemu nie możecie poddawać treści dodatkowej, eksperckiej weryfikacji? Przecież znalezienie tutaj kompetentnych lekarzy będzie banalnie