Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +276
Presja ma sens. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Po 5 godzinach od zamknięcia biura dostałem badania. Chyba telefony gdzieś ruszył
Link: https://easyupload.io/q32o43
#nieruchomosci
Po 5 godzinach od zamknięcia biura dostałem badania. Chyba telefony gdzieś ruszył
Link: https://easyupload.io/q32o43
#nieruchomosci

Cześć Wykopki.
Słoneczko, witamina D, SPF50 i tak się to kręci.
Życie utwierdziło mnie w przekonaniu, że czasem toksyny nie są tylko w Nas, ale też dookoła. Detoksykacja pełną parą.
Bywam
Słoneczko, witamina D, SPF50 i tak się to kręci.
Życie utwierdziło mnie w przekonaniu, że czasem toksyny nie są tylko w Nas, ale też dookoła. Detoksykacja pełną parą.
Bywam
źródło: temp_file1975302665933253735
PobierzJesteś szczęśliwy/a?
- Tak. 25.8% (32)
- Nie. 36.3% (45)
- Czym jest szczęście? 37.9% (47)

Z 50 znalezisk na głównej, w koronasceptycznym, antyszczepionkowym i szurowym (jak kto woli) szczycie, 14 z nich było wierutnymi bzdurami, które na głównej nie powinny się znaleźć nigdy na dłużej niż minutę.
Ja wiem ze to ruch na stronie - ale czy na takim ruchu Wam naprawdę zależy?
Tego powoli nie da się już czytać, a swoją biernością przyczyniacie się do szerzenia fake newsów, teorii spiskowych i kłamstw wszelakiej maści.
#drogamoderacjo
@wrazik: Pomyśl, szpitale nie mogą znaleźć lekarzy do pracy, a Ty oczekujesz, że w środku pandemii, przeziębień i grypy, posadzimy lekarzy na Wykopie i będziemy kazali im weryfikować znaleziska... Świetny pomysł, taki niezbyt realny ;-))
wyraziłeś opinie wszyscy cię zwyzywali jeden chce napluć w twarz i to tyle XD
Czasami marzy mi się poprawienie modelu biznesowego wykopu. Gdyby tak dało się wesprzeć twórców, dostarczających wartościowe treści, rzecz jasna pobierając trochę tantiemów dla siebie? Może dzięki temu udałoby się zmniejszyć ilość reklam? Albo przeznaczyć budżet na opłacenie ekspertów?
Powodzenia w pływaniu w tym wszystkim!
źródło: comment_16396853424OIB629Eznzlm6fsWplFKM.jpg
Pobierz@KingRagnar: W tagach autorskich pokazujemy treści autora tagu (inne wpisy, które oznaczone zostały danym tagiem, przeniesione zostały do zakładki "wszystko"). W swoich wpisach, autor wpisu zawsze ma możliwość moderowania treści - jeśli jakieś komentarze/wypowiedzi mu nie odpowiadają, ma możliwość ich usunięcia. Tak to działa obecnie.
Jeśli chciałbyś zmienić coś w tym rozwiązaniu, zaproponuj co :-)
@KingRagnar: Myśleliśmy nad tym, ale obawiamy się, że to w pewien sposób ograniczy możliwość wypowiadania się (przykładowo: jeśli na przykład autor tagu będzie "pożyczał" teksty/grafiki i podpisywał jako swoje, to obserwujący tag nie dowiedzą się o tym, bo wszelkie informacje na ten temat będą usuwane).