Wpis z mikrobloga

Czy to ja jestem taki p------y czy świat, że 96% graczy oceniło red dead redemption 2 pozytywnie a ja już gram kilkadziesiąt godzin i gra jest zajebista ale tak mnie niemiłosiernie wkur... że nie pamiętam gry żeby mnie tak z tego powodu odrzucała. Słyszałem opinie, że gra jak film i wgl a ja się czuję jakbym grał w bfa na multi. Strach koniem jechać po drodze bo ktoś Ci może wyskoczyć i Cię zastrzelić. Albo możesz na kogoś trafić na drodze i Cię zabija. Naciśniesz zły przycisk przez przypadek i misja nie potoczy się tak jak chciałem i ja nie widzę w tym dużego problemu ale jest autozapis i nie mogę się cofnąć i to jest największy problem. Jestem zmuszony grać dalej.
#rdr2 #xbox #
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JestemStudentemPrawa: Ja tam jestem zadowolony z gierki, nabite 100h ponad ale nie zachwycam się jak inni i nie jest to jakiś gamechanger u mnie, że nie będę w nic innego już mógł zagrać xD
Na początku okazało się, że nie umiem w gry grać bo wpadałem na ludzi w mieście jadąc konno xD kończyło się tak, że miałem do zaplacenis grzywnę 300 dolarów. Wtedy wyłączyłem opcje autozapisu i robię to
  • Odpowiedz
@JestemStudentemPrawa mnie najbardziej wkurza annesburg. W innych miejscowkach jak coś źle naciśniesz to się schowasz 5 dolców na poczcie i elo, ale w tej przeklętej kopalnie jest więcej strażników niż mieszkańców. Wczoraj chociażby grałem i pozdrawialem ludzi żeby farmić honor, a że przebiegałem blisko gościa to Artur się rzucił na niego jak zwierz, jeszcze się animacja nie skończyła a już z 10 ludzi do mnie od razu strzelało i cyk, trup
  • Odpowiedz
@JestemStudentemPrawa: No, po kilkudziesięciu godzinach to już trochę dziwne. Na początku też tak miałem - chciałem dojechać do trapera i po drodze albo zabijały mnie wilki albo trafiałem na wóz, którym jacyś bandyci wieźli porwanych ludzi i nie mogłem sobie z nimi dać rady. Pierwsza większa zasadzka na mnie to też był trochę szok i ucieczka na oślep. No, ale po kilkudziesięciu godzinach, z rozwiniętym Dead Eye to już się
  • Odpowiedz