Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +346
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Sama radość i gry kąkuterowe
Klasyka, jak śmiesz się urodzić i być nowym człowiekiem z własnymi pragnieniami i potrzebami, a nie moim wyobrażeniem o idealnym dziecku xD
Najlepsze jest to jak wymienia co to by nie kupowała tej dziewczynce, jakich by rzeczy z nią nie robiła, mając już obraz swojej córeczki, a tu np. zonk bo jej się "chłopczyca" trafi, i też wszystkie oczekiwania jak krew w piach xD
@suqmadiq2ama: Taaa... Ale mnie takie coś denerwuje... A co jak nie będzie taka jaką ona chciała? To będzie płacz, że chłopczyca i np. Gra w DURNE gry komputerowe?? Albo jak będzie wolała kobiety? Lub nie będzie się chciała malować, a ważniejsza dla niej będzie
Brzmi jak kompletna bzdura i dzieło przypadku ¯\_(ツ)_/¯ Zaplanowanie płci dziecka to co najwyżej adopcja, albo późna aborcja jak się nie trafi taka jaką by się chciało xD
I jest zajebiscie xD chociaż ultra ciężko czasem
Nie znasz takich badań bo ich nie ma, na studiach to może było poruszane w kontekście "niesprawdzone metody medycyny ludowej" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: A jednak nie.
Warunki środowiskowe mogą wpływać na hormony u kobiet i wczesne poronienia. I mamy tutaj rozróżnienie ze względu na płeć płodu. Takie są hipotezy.