Wpis z mikrobloga

@suqmadiq2ama: Mój ulubiony argument xD Raz jakiś bachor rozwalał wszystko w sklepie, i jak różowa zwróciła uwagę "rodzidzom" że jednak wypadałoby patrzeć co ich dzieciak robi, to oczywiście było, "jak Pani będzie miała swoje to zrozumie", "Pani tutaj nie pracuje jako obsługa, to co panią obchodzi", masakra xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 184
@suqmadiq2ama: mój ojciec prawie zginął jak powiedział coś typu "znowu córka" przy położnej; baba prawie mu odgryzła łeb przez telefon -- okazało się że urodziła już 5 czy 6 córek i mąż nie dawał za wygraną dopóki nie zrobią SYNA, bo jak można być prawdziwym mężczyzną bez SYNA? :D
  • Odpowiedz
  • 134
@mozgogrdyczka: Bo życie to posadzić drzewo spłodzić syna zbudować dom i mieć prawo jazdy - ktoś tak powiedział no to musi być prawda :D wujek kazik przy wutce i teraz wszyscy sie ruchają i jeżdżą taczką po budowie w pępkowicach koło trzyciąża
  • Odpowiedz
@mozgogrdyczka: Jest sposób na płeć dziecka, także można to zaplanować (u mojej ciotki się sprawdziło, tylko nie pamiętam już "zasad", bo jiż się tym nie interesuje).

@suqmadiq2ama: Taaa... Ale mnie takie coś denerwuje... A co jak nie będzie taka jaką ona chciała? To będzie płacz, że chłopczyca i np. Gra w DURNE gry komputerowe?? Albo jak będzie wolała kobiety? Lub nie będzie się chciała malować, a ważniejsza dla niej będzie
  • Odpowiedz
@Neko-chan51:

Jest sposób na płeć dziecka, także można to zaplanować (u mojej ciotki się sprawdziło, tylko nie pamiętam już "zasad", bo jiż się tym nie interesuje).

Brzmi jak kompletna bzdura i dzieło przypadku ¯\_(ツ)_/¯ Zaplanowanie płci dziecka to co najwyżej adopcja, albo późna aborcja jak się nie trafi taka jaką by się chciało xD

• Odpowiedz
@suqmadiq2ama: Ja mam 2 córki. Obie ryczą jak dinozaury, obie lubią samochody, nie lubią lalek, chociaż ostatnio miały fazę na księżniczki.
I jest zajebiscie xD chociaż ultra ciężko czasem
  • Odpowiedz
@Neko-chan51: Kompletna antynaukowa bzdura, nijak nie potwierdzona naukowo(sugerująca, że niby w dane dni miałyby jakieś plemniki w przewadze być). To myślenie na zasadzie, że jak w czasie ciąży jadłam ananasa i urodził się chłopiec, więc jedzenie ananasa wpływa na płeć dziecka. Nie istnieją żadne wiarygodne badania na temat wpływu danego dnia tygodnia(?) na ilość plemników danego typu w ejakulacie, a wręcz każde badania na temat zapłodnienia czy nasienia temu przeczą. W
  • Odpowiedz
@Neko-chan51:

I mają różną żywotność. Nie znam badań na ten temat, ale w moim najbliższym otoczeniu zawsze się sprzwdzało, a do tego jeszcze na studiach ten temat był poruszany, więc moim zdaniem coś w tym jest ;)

Nie znasz takich badań bo ich nie ma, na studiach to może było poruszane w kontekście "niesprawdzone metody medycyny ludowej" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz