Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +357
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +428
Natomiast jeszcze bardziej rozśmieszyła mnie inna Juleczka (choć tym razem o imieniu Marta), która napisała, żeby szukał na Instagramie... ktoś jej odpisał xDDDDD a ona na to:
Czyli klasyczne - u mnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Poza tym złote rady: nie szukaj a sama się znajdzie (ja tak miałam z moim chłopakiem), miej wywalone jajca to baby same przyjdą itd.
No i tak to jest.
#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
Jeśli nie to sam nie wiem co trzeba zrobić
Komentarz usunięty przez moderatora
Aczkolwiek trzeba je trochę uświadamiać i stopniowo budować świadomość społeczną, będzie to z pożytkiem dla wszystkich.
@Flutter_M_Shydale: Ale ani chad, który zastanawia się, którą tinderówkę by tu dzisiaj zaliczyć, ani żadna różowa z setkami par na tinderze nie będą chciały tego słuchać. Nawet jeśli posłuchają, to nie będą potrafili tego zrozumieć.
Spotyka się dwóch kolegow i jeden mówi do drugiego:
- Stary tam w Hiszpanii to jest prawdziwe życie nie to co u nas. Wstajesz rano i podają ci pyszne śniadanko do łóżka potem sex do południa. Po południu wykwintny obiad szampańskie desery i sex do kolacji. Kolacja - palce lizać, a po kolacji do późnej nocy sex ile tylko pragniesz.
- No no brzmi nieźle. A skąd ty to wszystko
@Szczuroskoczek_: nie są głupie, tylko żyją w innych realiach. Trochę jak Oskarek dziwiący się, że jego rówieśnicy nie mają na studiach własnych mieszkań podarowanych od rodziców.
@LowcaZMroku: Oczywiście, że nie jest.
Pod warunkiem, że jesteś w top genetycznej puli samców. Wtedy tinder jest super. Wielu ludzi zapomina, że na jedną kobiete na tinderze przypada 9-10 mężczyzn. Rekord to chyba Włochy, gdzie 91% użytkowników na tinderze to faceci.
Albo jesteś top samcem albo nie korzystaj z aplikacji.
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: Najłatwiejszy, ale tylko dla bardzo małej grupy mężczyzn. Reszta może tam się nabawić tylko depresji i silnego obniżenia samooceny.
@LowcaZMroku: I co z tego? Na 2 osoby którym się udało będzie z 600 którzy się od tindera odbili.