Aktywne Wpisy
inko-gnito +60
Kobieta, to stan umysłu. Szczególnie #ksiezniczka i #p0lka
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Kumpel nie miał czasu, żeby powiesić jakiś obrazek swojej różowej. Truła mu dupę już jakiś czas, aż w końcu stwierdziła, że sama to zrobi. Jej pierwsze zdziwienie- jaka ta wiertarka ciężka. Drugie zdziwienie- a to trzeba jeszcze tak mocno dociskać? I trzecie zdziwienie- a to trzeba równo wiercić?
Efekt- otwory, które wywiercila trzeba teraz zaszpachlowac i wywiercić nowe xD
#
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W tle wędlina z indyka z #szynkowar ja wiem, że wygląda jak... A smakuje jeszcze lepiej (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#bojowkapiekarska #wedlinydomowe i chyba #polskiedomy bo obowiązkowa cerata u teściowej jest! :D
@clas https://www.mojewypieki.com/przepis/bulki-z-ziemniakami
Przepis obciąłem o połowę i wyszło mi 10 sztuk jak mnie pamięć nie myli.
Tak, ciasto garowało całą noc w lodówce.
@toodrunktofuck nie zastanawiaj się, bierz od razu! U mnie to zakup roku! Tuż obok maszynki do sous vide
Ale to jak z szynkowarem. Można improwizować jak się chce. Żeberka będą pierwszy raz. Sól (ok 15 g na kg), dwie łyżeczki pieprzu. Dwie papryki ostrej (jak ktoś nie przepada to jedna),jedna wędzonej papryki, łyżeczka czosnku suszonego. To spożycia od razu to wydaje mi się ze wystarczy 1,5 h w 80 stopniach dla słoika ok 300 g. Jeśli przechowywanie na długo to jeszcze