@abraca: ...za to wnętrze Starshipa będę mógł niedługo zaoferować do zwiedzenia w formie pewnego substytutu, ale musisz jeszcze poczekać z tydzień-półtora, może do wigilii;)
@texas-holdem: Zbiorniki? Interstage? Moduły załogi? Engine room? Paaaaanie, tylko taki szklany cylinder z windą wstawić w sam środek... tylko trochę ciasno będzie.
@texas-holdem: czemu chciałbym nie chcieć? Na pewno tam jakieś dodatkowe antisloshe są, rury, sam ogrom zbiornika pewnie wyglądałby świetnie. Skąd to zdziwienie?
@abraca: Ale to by musieli zrobić makietę od zera de facto, najlepiej taką, która miałaby od środka "przekroje", przez które można by było zobaczyć różne warstwy instalacji. Brzmi prędzej jak coś, co można by zwiedzić w technologii VR niż na żywo.
@texas-holdem: Nic nie mówiłem o możliwości zrobienia tego. Nierealne. Dużo dziwnych rzeczy musieliby zrobić. Takie coś by było trudne i kosztowne. Ale wyobrazić sobie, że takie coś by było świetne zawsze można.
d--a boli, ze przebił lajkami : D zwyczajnei sie nie wstrzeliłes
@monarchista: Ile Ty masz lat, że mnie wołasz (znowu) do komentarza tego typu? A właściwie powinienem zapytać na ile lat się czujesz mentalnie, bo fizycznie to wszystko jedno.
No ale skoro już wołasz, to pozwól, że się ustosunkuję... Bo gdybyś jeszcze napisał coś, co ma chociaż jakieś pozory sensu, a nie dzielisz się refleksją, że jakaś moja jednozdaniowa odpowiedź
@texas-holdem: hahaha o boże, kolejna epopeja na dwa proste zdania pol zartem pol serio XD zajmij sie czyms sensownym a nie takimi wywodami. Mogles rownie dobrze nie odpisac ps. wyjmij kija naprawde
@monarchista: Jak jestem przez kogoś wołany to zwykle odpisuję – dlatego mam prośbę (powtarzam ją Tobie zdaje się trzeci raz – uszanuj tym razem), byś nie wołał mnie już w sprawach dot. tego, że "piszę za długie posty których nawet nie czytasz", liczby plusów przy nich, ani niczego, co nie jest merytorycznym pytaniem o jakąś kwestię. Z góry dziękuję.
@texas-holdem: napisanie komentarza nazywasz wołaniem. Nie bardzo mnie to interesuje, to internet. Ja nie mogę napisać czegoś niemerytorycznego ale równocześnie sam piszesz niemerytoryczne teksty i "wołasz" gościa w sprawie tego, że sam dałeś ten sam obrazek jakiś czas temu. W całej tej dyskusji, którą sam uprawiasz, zdążyłeś przywołać swój autorski tag (a jakże XD), zaszydzić ze mnie pijąc do wieku, wytłumaczyć dlaczego nie moderujesz tagu (co mnie to obchodzi? Po
@texas-holdem: jesteś glupi. szkoda slow naprawde. mam kompletnie w dupie twoje przygody z moderacją, mam kompletnie w dupie twoje linkowanie i opisy czegokolwiek. To był żart a ty to rozdmuchales i jeszce mnie obrazasz XD musi ci byc smutno w tym internecie naprawde, skoro taką wage przywiązujesz do moich wpisów, pamietasz wiecej niż ja z naszych interakcji i tak mocno cie bolą. swiat sie nie kreci wokol twoich tagów i
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
(ʘ‿ʘ)
#starship #spacex #nasa
@monarchista: Ile Ty masz lat, że mnie wołasz (znowu) do komentarza tego typu? A właściwie powinienem zapytać na ile lat się czujesz mentalnie, bo fizycznie to wszystko jedno.
No ale skoro już wołasz, to pozwól, że się ustosunkuję... Bo gdybyś jeszcze napisał coś, co ma chociaż jakieś pozory sensu, a nie dzielisz się refleksją, że jakaś moja jednozdaniowa odpowiedź
ps. wyjmij kija naprawde
@monarchista: Otóż da się pisać komentarze bez wołania mnie. Serio, spróbuj kiedyś.