Aktywne Wpisy
Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. To jest bowiem focaccia moja, która dla was będzie wydana.
źródło: Go-wyyFWkAEZlXo
Pobierz
purrminator +26
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
źródło: codogurwy
Pobierz

Borek cofnął się w rozwoju (lub przemawia przez niego cynizm, ze względu na mamonę), jakoś do 18 wieku, kiedy to według źródeł historycznych uprawiano boks bez odpowiednich rękawic do tego przeznaczonych.
Podobno, taki świetny jest jego #sport, lepszy niż uderzanie się z plaskacza ( #punchdown gdzie oststnio zmarł pan Waluś) a nawet kilka dni temu słyszałam jak jedna z największych legend polskiego MMA Daniel Omielańczuk mówił że bare knuckle boxing to jest jakieś nieporozumienie ze względu na częste złamania kości śródręcza w momencie wyprowadzenia ciosów przez agresora. Borek to jest taki typ (co bzika transów, zdradzając przy tym najbliższą partnerkę) że gdyby opłacało się być konferansjerem na zlotach historycznych, rekonstrukcji bitwy pod Grunwaldem itp. itd. to też by przy tym pracował, próbował mamić ludzi i robić z tego niewiadomo jaką ideologię sportową.
Generalnie bare knuckle to jest porażka i po prostu nie rozumiem, że jako ludzkość która nie tak dawno przeżyła 2 wojny światowe a Polska wyjątkowo silnie to odczuła, gdzie przez nasze ziemię przeszły co najmniej 3 duże fronty wojenne, za każdym razem ludność była mordowana gwałcona okradana i mimo tego nie wyciągnęliśmy z tego żadnej lekcji. To nie na zachodzie powstają takie idiotyczne twory jak Gromda tylko niestety w Polsce. Nie ma ratunku dla tego narodu a już na pewno dla materialisty Borka.
#sport #mma #gehenna
źródło: comment_1639062424vSADQb42ROnLXBDzaLCv0y.jpg
Pobierz@PakujWalizki: jeszcze trochę się poczepiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bare knuckle było już w UK zanim w Polsce powstało Wotore
W każdym razie jako fanka MMA od dawna przestałam się takimi kwestiami przejmować, bo jak ktoś chce oglądać lub tak walczyć to zawsze znajdzie powód. Ostatecznie wszystko to traktuje tak, że MMA to faktycznie sztuki walki, a reszta to dodatkowa