Wpis z mikrobloga

@Ignite: Jego ojciec #!$%@?ł całe pieniądze na swój kretyński film dokumentalny
I utrzymywała go stara pielęgniarka
Elliot był przegrywem głównie przez własną głupotę. Chciał peklować tylko blond julki i poszedł na najbardziej oskarkowy uniwersytet jaki istnieje. Gdzie indziej po obniżeniu standardów miałby realne szanse zapeklować.
  • Odpowiedz
Elliot był przegrywem głównie przez własną głupotę. Chciał peklować tylko blond julki i poszedł na najbardziej oskarkowy uniwersytet jaki istnieje. Gdzie indziej po obniżeniu standardów miałby realne szanse zapeklować.

@Waffenfarbe: I do tego zmierzam. Zwykły normik, który miał nierealne oczekiwania.
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: Taki skutek mieszanki białych i azjatyckich genów. Może wyjść Oskarek, na którego widok różowe będą miały mokro, albo ktoś o specyficznym wyglądzie. Niemniej i tak Elliot nie miał aż tak źle.
  • Odpowiedz
@Ignite: Akurat ten jego brat to ma inną matkę
Ale za to jego siostra to julka co ją czady waliły za ścianą a on musiał tego słuchać
On akurat mógł łatwo wyjść z przegrywu zwyczajnie idąc gdzie indziej na studia
Miał możliwości ale z nich nie korzystał
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: nie bardzo ogarniam kult tego na górze. Przecież ten z dołu tak samo mógłby sobie wynająć dziwki i robić z nimi zdjęcia na Insta. Dobra doczytałem, że jednak wcale nie był taki bogaty, no, ale mem dotyczy urodzenia w bogatej rodzinie.
  • Odpowiedz
nie bardzo ogarniam kult tego na górze

@pwone: Wśród wielu przegrywów, symbol wygrywu. Zresztą przegrywy non stop gadają tylko o seksie, mają na tmy punkcie "fioła". Świat i szczęście poza seksem dla nich nie istnieje

Dobra doczytałem, że jednak wcale nie był taki bogaty, no, ale mem dotyczy urodzenia w bogatej rodzinie.

@pwone: Bardziej mi chodziło, że przegrywy myślą, że wtedy byliby otoczeni kobietami na jakimś jachcie, a
  • Odpowiedz

@Waffenfarbe: to jest jego glupota, ze sobie poszedl na uniwersytet jaki chcial? xdd
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: Ja jestem biedakiem cebulakiem, ale gdybym był bogaty, to nic by to nie zmieniło - również nie miałbym powodzenia.

Tak poza tym ciągle zauważam wśród niektórych ten sam błąd. Bycie bogatym może co najwyżej zwiększyć szansę na zostanie betabankomatem. Faktycznego powodzenia jednak takie osoby nie mają. Pieniądze mają zerowy wpływ na atrakcyjność fizyczną. Z kolei tylko atrakcyjność fizyczna wywołuje pożądanie.

Przecież to mityczne powodzenie oznacza tak naprawdę tylko i
  • Odpowiedz