Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +123
Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
Dostałem od jednego z członków uniwersum prośbę, żeby przestać spojlować prawniczą nagonkę na hejterów XD Twierdził, że gramy do jednej bramki. Skoro tak, to wyślijcie mi z Kambo GoPro i nowego drona. Nadal jak biedak latam maviciem air kupionym za swoje :/ Chcecie fajną reklamę, to trza dać coś od siebie
Powiedziałem, że przecież uczciwie pracujący ludzie nie mają się czego bać ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS mam wszystko zarchiwizowane, ale będzie wrzucone tylko, gdyby Kamboki się mnie czepiały
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz #codziennyraportzpanstwasrodka
Jeśli dostanę jeszcze jakieś pogróżko-prośby i da radę je opisać bez wystawienia członka uniwersum, to będę wrzucał na bieżąco
Kim jest KRET? No to kambo naganiacze beda sie teraz glowic stresowac powstanie wzajemny brak zaufania. Zwołaja wojenna narade w burdelu u Win jeszcze dzis. Kim jest ON czy to Witek moze Soth hmmmm
Kreta nie zdradzę, bo skończą się przecieki
Tożsamość przedstawiciela uniwersum, który się ze mną kontaktował również zachowam dla siebie. Tak jak mówiłem, ujawnię dopiero jeśli pojawią się jakieś szantaże, czy inne niefajne zagrywki
Cały czas się łudzę, że ktoś tam przejrzy na oczy i uzna, że szkoda ryzykować reputację dla paru łatwych dolców
Ten podwójny agent nawet nie wie, że został zwerbowany przez wietnamski wywiad( ͡° ͜ʖ ͡°)
Da się bezpośrednio uploadowac krótkie filmy na wypok, czy muszę najpierw streamable?
Zakradna sie w nocy w bolanrenkach i ciasnych klapkach
PS za późno, już wrzuciłem filmik na tagu
Złapał się już Adam L., jakiś zagubiony rowerzysta, Marcin (miał sylwetkę jak awokado), jedna mysz była jakaś gapowata, no i trafił się okaz szkolony przez Specnaz
Mogę wtedy zagwarantować wyłączność na wykorzystanie w Palmowym dla zwiększenia zasięgu( ͡º
Komentarz usunięty przez autora