Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
Xin chao okunciuran, ale jaja!

Dostałem od jednego z członków uniwersum prośbę, żeby przestać spojlować prawniczą nagonkę na hejterów XD Twierdził, że gramy do jednej bramki. Skoro tak, to wyślijcie mi z Kambo GoPro i nowego drona. Nadal jak biedak latam maviciem air kupionym za swoje :/ Chcecie fajną reklamę, to trza dać coś od siebie

Powiedziałem, że przecież uczciwie pracujący ludzie nie mają się czego bać ( ͡º ͜ʖ͡º)

PS mam wszystko zarchiwizowane, ale będzie wrzucone tylko, gdyby Kamboki się mnie czepiały

#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz #codziennyraportzpanstwasrodka
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Spearo: A mi się wydaje, że chłopaki nie zdają sobie sprawy po jak cienkim lodzie chodzą, gdyby zrobili zmasowany atak na tag to jak pokazują setki podobnych spraw, zawsze przegrywaja z internetem. Bardzo chetnie bede obserwowal dzialania, popcorn naszykowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Spearo: kurde, jakby jeszcze dac sygnal mediom, tak jak w przypadku patomagicala i tvn uderzylby do kampuczy na Uwaga 24, ale bylyby jaja. Mam nadzieje, ze p. Maklowicz przemysli dwa razy swoj udzial ;]
  • Odpowiedz
  • 4
@knyszard: a może zainteresować Sylwestra Wardęgę?

Jeśli dostanę jeszcze jakieś pogróżko-prośby i da radę je opisać bez wystawienia członka uniwersum, to będę wrzucał na bieżąco
  • Odpowiedz
@Spearo: A faktycznie Wardęga wystosował ostatnio wojne scamowi polskim jutuberom, dobry pomysl na kolejny sezon, naglosnienie na cala polske - dobry pomysl panie kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@Spearo: Rozumiem ze w szeregach kambo poloni jest KRET wprowadziles ciekawy element zagatkowy
Kim jest KRET? No to kambo naganiacze beda sie teraz glowic stresowac powstanie wzajemny brak zaufania. Zwołaja wojenna narade w burdelu u Win jeszcze dzis. Kim jest ON czy to Witek moze Soth hmmmm
  • Odpowiedz
  • 3
@ThrillosGreenPointNY: żaden z wymienionych ;)

Kreta nie zdradzę, bo skończą się przecieki

Tożsamość przedstawiciela uniwersum, który się ze mną kontaktował również zachowam dla siebie. Tak jak mówiłem, ujawnię dopiero jeśli pojawią się jakieś szantaże, czy inne niefajne zagrywki

Cały czas się łudzę, że ktoś tam przejrzy na oczy i uzna, że szkoda ryzykować reputację dla paru łatwych dolców
  • Odpowiedz
  • 0
@knyszard: właśnie nagrywam dla Was wezwanie do broni prosto z Wietnamu XD

Da się bezpośrednio uploadowac krótkie filmy na wypok, czy muszę najpierw streamable?
  • Odpowiedz
  • 2
@gomezz86: jeśli będzie taka konieczność, to dostaniesz ode mnie surowe materiały z polowania na całą ekipę mysich inwestorów z Kambo. Mam nagrania z zastawiania pułapek, prób reedukacji i z samego wypuszczania

Złapał się już Adam L., jakiś zagubiony rowerzysta, Marcin (miał sylwetkę jak awokado), jedna mysz była jakaś gapowata, no i trafił się okaz szkolony przez Specnaz

Mogę wtedy zagwarantować wyłączność na wykorzystanie w Palmowym dla zwiększenia zasięgu( ͡º
  • Odpowiedz