Wpis z mikrobloga

#lego
Sokół Millennium 75192 został wycofany czy nie? Znajduję sprzeczne informacje, jedne źródła twierdzą, że wycofany miał być z końcem 2020 roku a na oficjalnej stronie Lego jest status "Chwilowo niedostępne".
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kamzie ja kupiłem w 2017 roku młodemu, wtedy mówiono, że nakład będzie ograniczony ze względu na charakter serii, pomyślałem, że dostanie fajny prezent na 18 urodziny. Klepali to przez kolejne 4 lata, gdzie cena nieraz zbliżała się do 2k i dalej nie mają dosyć. A taką Barracude ludziom juz wycofali... Brzidko robią ;)
  • Odpowiedz
@Sleepwalker:
Po prostu seria Star wars generuje im największa zyski, dlatego trzymają to tak długo. Poza tym sokół to swoista ikona klocków lego. Nie wycofają go szybko
  • Odpowiedz
@Tam1ek: nigdy nie potwierdzili, że SW generuje największe zyski. W swoich raportach wypisują kilka serii i zawsze przy okazji piszą: w losowej kolejności:
https://www.lego.com/en-us/aboutus/news/2021/september/2021-interim-results/

Top-performing themes included LEGO® City, LEGO® Star Wars™, LEGO® Harry Potter™, LEGO® Creator Expert and LEGO® Technic.

W raporcie za 2020 napisali
damw - @Tam1ek: nigdy nie potwierdzili, że SW generuje największe zyski. W swoich rap...

źródło: comment_1638950740eWgzC03pckmpaV2tIZ31WB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz