@merciless85 nie ma szans, żeby kwaśny smak przeszedł w destylacji. Może powstać natomiast w wyniku pracy na słabym sprzęcie, np. ze stali zamiast z miedzi lub użycia niewłaściwych materiałów (np. Węże z pcv).
@merciless85: gruszki obrać ze skórki i pozbyć się pestek i ogonków zasypać trochę cukrem po tym jak puścić sok zalać spirytusem czy tam bimbrem co tam masz dobrego. Sposób 2 gruszki obrane wrzucić na patelnię dodać brązowy cukier zrobić z nich papkę wrzucić do słoika poczekać aż wystygnie i zalać alkoholem po dwóch tygodniach zlać znad osadu i później filtrować przez papierowe filtry do kawy Będzie pan zadowolony ;)
#bimber
Sposób 2 gruszki obrane wrzucić na patelnię dodać brązowy cukier zrobić z nich papkę wrzucić do słoika poczekać aż wystygnie i zalać alkoholem po dwóch tygodniach zlać znad osadu i później filtrować przez papierowe filtry do kawy
Będzie pan zadowolony ;)
Oby bo ten smak pamiętam lepiej od oranżady z komunii( ͡° ͜ʖ ͡°)