Wpis z mikrobloga

@Budwajzer: Cholera, to nie skończy się dobrze, a jeszcze wiele osób temu przyklaskuje... Nie, żebym był przeciwko szczepieniom, ale pod płaszczem pandemii wprowadzają wszędzie jakiś chiński zamordyzm, normalnie Orwell by się nie zaśmiał.
  • Odpowiedz
@Budwajzer: Moim zdaniem prezesowi Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji w mieście, które ma blisko milion mieszkańców, nie wypada używać takich zwrotów jak w ostatnim zdaniu, to jest niepoważne, to jest język dzieci z wykopu, ten człowiek jest niepoważny.
  • Odpowiedz
@magicznyKrzysztof: Ludzie, o których napisałem na co dzień przebywają we Wrocławiu, więc nie jest nadużyciem wliczenie ich w ludność, pisałem o rzeczywistej liczbie osób przebywających w tym mieście, nie interesuje mnie to, co i z jakiego powodu jest napisane na Wikipedii.
  • Odpowiedz
@Budwajzer: Przecież tu widać, że nie chodzi o zdrowie. Przy okazji dodam, że wszystko drożeje mocno, a dla zaszczepionych będą bezpłatne bilety, parkowanie, finansowanie etc.
Wczesna forma social credit card w wersji mikro. Uzależnienie od pracodawcy.
  • Odpowiedz
Ciekawe co mają w umowach, jeśli mają takie 'benefity' to na widzimisię prezesa szalikowaca chyba nie można tego zmienić?
  • Odpowiedz